genel

Kafatasına kadar tencerede kaynatılan manken: Abby Choi

Hong Kong'ta yaşayan 28 yaşındaki manken Abby Choi, yaklaşık bir haftadır kayıptı.

Abone Ol

Çin Halk Cumhuriyeti'ne bağlı özerk bölge olan Hong Kong'da esrarengiz bir olay gerçekleşti. Hong Kong'da yaşayan 28 yaşında ünlü manken Abby Choi, 21 Şubat'tan beri kayıptı.

Abby Choi'den haber alınamaması üzerine dünyadaki kamuoyu gözleri Hong Kong'a dikmişti. Hong Kong emniyet güçleri de 21 Şubat'tan beri Abby Choi hakkında araştırma ve soruşturmayı sürdürüyordu.

Abby Choi hakkında soruşturma sürdüren polis çok önemli bulgulara ulaştı. Hong Kong polisi, Abby Choi'yi bulabilmek için lağım ve çöplükler dahil birçok yeri arıyordu. Polis gözü Abby Choi'nin eski eşi Alex Kwong ve ailesine gözü dikmişti.

Hong Kong polisi yaptığı baskınla Alex Kwong'u, onun kardeşini ve babasını gözaltına aldı. Tai Po adlı yere baskın yapan polis güzel mankenin bazı uzuvlarına ulaştı.

Hong Kong polisin basına yaptığı açıklamada, Tai Po'daki dairede bulunan çorba tenceresinin içinden Abby Choi'nin kafatasına ulaşıldığını belirtti. Polis tencere içindeki kafatasının, kaynatılmasının sebebi derisin yüzülebilmesi için olduğunu belirterek kafatasında da deliğe rastlandığı bildirildi.

Hong Kong polisi açıklamalarına ek olarak, Abby Choi 'nin bacaklarının buzdolabında bulunduğunu ve evdeki diğer tencerelerde de başka insan uzuvlarına rastlandığını bildirdi. Polis, kafatasındaki dişlere DNA testi yapıldığında eşleşmeye göre Abby Choi'ye ait olup olmadığını belirleyeceklerini bildirdi.

Polis, Abby Choi'nin, eski eşi ile ortak sahip olduğu lüks daireyi satmak istediğini ve eski eşinin de bunu istemediği için bu olayın yaşandığını tahmin ediyor.