genel

İstanbul'dan Göç Eden Emekliler O İlleri Tercih Ediyor! İşte Emekli Dostu 6 İl

İstanbul'un yoğun trafiği, yüksek yaşam maliyetleri, çeşitli çevresel faktörler ve enflasyon karşısında eriyen emekli maaşı sonucunda emekliler şehri terketmeye başladı. İşte son verilerine göre İstanbul'dan göç eden emeklilerin tercih ettiği 6 il...

Abone Ol

1-Muğla Muğla iklimi ve doğal güzellikleri ile özellikle emeklilerin sıkça tercih ettiği yerler arasında ilk sırada bulunuyor.

2-Antalya Sıcak iklimi, bol güneşi ve muhteşem sahilleri ile emeklilerin rahat bir yaşam sürmeleri için mükemmel ortam sunuyor.

3-İzmir Türkiye'nin en önemli liman kentlerinden biri olarak öne çıksa da şehir, muhteşem doğal güzellikleri, zengin tarihi dokusu ve kültürel zenginlikleri ile de ön plana çıkıyor.

4-Aydın Didim ve Kuşadası gibi sahil kasabaları, güneşin tadını çıkarmak ve denizin keyfini sürmek isteyen emekliler için harika bir yaşam alanı sunuyor. Aydın'ın sıcak iklimi ve zengin kültürel mirası, emeklilerin bu bölgeyi tercih etmenin ilk nedenleri arasında yer alıyor.

Pamukkale travertenleri ile nam salan Denizli, termal sularıyla emekliler için dinlenme ve şifa bulma imkanına sahip olmasıyla çok tercih ediliyor. Denizli'nin sıcak iklimi ve rahat atmosferi, emekliler için ideal bir yaşam tarzına teşvik ediyor.

6-Bursa Bursa, tarihi dokusu, doğal güzellikleri ile zenginleşmiş bir ildir. Osmanlı İmparatorluğu'na uzanan köklü geçmişi dağ manzaraları, yeşil vadileri ve termal sularıyla emekliler ve turistler için mükemmel bir yaşam tarzı sunuyor.