genel

İspanyol dergisine verdiği röportaj tüm Avrupa'da okunuyor! Sevda Erginci: "Kendimi olduğum halimle beğeniyorum.

Ünlü güzel Sevda Erginci, İspanyol dergisine röportaj verdi. İşte detaylar...

Abone Ol

Ünlü güzel oyuncu Sevda Erginci, İspanya'da yayımlanan Semana adlı dergiye kapak oldu. Sevda Erginci, İspanyol dergisi ile bir röportaj yaptı. Sevda Erginci'nin açıklamaları oldukça çarpıcı...

Türkiye'de olduğu gibi İspanya, İsrail, Güney Amerika ve birçok farklı ülkede ciddi hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Sevda Erginci'nin röportajı Avrupa'da okunma rekorları kırıyor...

Ünlü güzel “Hiç romantik değilim. Aşkın geçici bir duygu olduğunu düşünüyorum. Kıskançlığa tahammül edemem” dedi.

Sevda Erginci'nin aşk hayatı da herkesin merak konusu. Ünlü oyuncu "Hiç romantik değilim. Aşkın geçici bir duygu olduğunu ve iyi yol arkadaşı olabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Kıskançlığı sevmediğini belirtilen Sevda Erginci "Kıskançlığa, kısıtlamaya hiç tahammül edemem. Kendi özgür ve yalnız alanıma çok düşkünüm. Bunlara saygıyla yaklaşabilen insanlarla bir arada olabilirim ancak."

Sevda Erginci, kendisini olduğu gibi sevdiğini belirterek "Kendimi olduğum halimle beğeniyorum. O yüzden bir şey yaptırmayı hiç düşünmedim. ama estetiğe karşı değilim." diye ifade etti.

Sevda Erginci genelde gün içinde nasıl vakit geçirmeyi sevdiğine şöyle dedi: " Köpeğim ve kedilerim var. Köpeğimin adı Bitter, kedilerimin Leyla ve Kaju. Genelde onlarla vakit geçiriyorum. Bir de evde yalnız olmayı çok seviyorum."