genel

İşinize yarayacak hiç bilmediğiniz çok ilginç bilgiler

Abone Ol

Birisi asansörün bütün düğmelerine mi bastı? Düğmelere yeniden basarsanız bazı asansörlerde istenmeyen katların düğmeleri kapanıyor.

Eski bir ketçap kapağını süpürgeye takarsanız,zor yerleri kolayca süpürebilirsiniz.

Tatilde kabloları gözlük çantanıza koyabilirsiniz.

Böyle yaparak küpenizi ya da başka takılarınızı kolay bulabilirsiniz.

Telefonu uçuş moduna alıp şarja takarsanız daha hızlı şarj olur.

Böylece çekiçle çivi çakarken parmaklarınıza vurmazsınız.

Kağıt havluyu nasıl kullanıyorsunuz? Bir parça kağıt havlu ile ellerinizi kuruluyorsunuz ama hiç bir şekilde yetmiyor değil mi? Kağıt havluyu ikiye katlayarak kullanmayı deneyebilir misiniz? Emin olun sandığınızdan daha etkili olacak.

Süs mumlarını yakmakta zorlanıyor musunuz? Bunun için spagettiden faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken çakmağınızla spagettiyi tutuşturmak ve mumunuzu onunla yakmak.

Çivi çakarken elinize mi vuruyorsunuz? Taraktan yardım almayı deneyin. Fotoğraftaki gibi bir tutuşla bu iş artık çok kolay!

Nefesiniz kötü kokuyorsa... Ağız kokusunun sebebi çoğunlukla susuzluktur. Böyle bir durumla karşılaştığınızda hemen iki bardak su için. Eğer ana yemeğinizin yanında maydanoz varsa onu mutlaka tüketin. Çünkü maydanoz nefesi anında yenileyici özel kimyasallar içerir.

Nefesiniz kötü kokuyorsa... Ezilip soğuk süte katıldıktan sonra yüze sürülürse cildi nemlendirir ve cildin taze görünmesini sağlar. Cildinizi güzelleştirir. Cildi kuru olanlar için 1 ölçü süt, 1 ölçü kavun Suyu ve 1 ölçü Su ile hazırlanan karışım, iyi sonuç veriyor.

Kan azlığında faydalıdır. Osteoporoz, kalp damarlarında faydalıdır çünkü içeriğinde bulunan kremniy elementi damarların elastiyetini sağlamaktadır. Karaciğere faydalıdır. Hamile ve menopoza giren kadınların meyvesidir.