genel

IONIQ 5 İle Geleceği Şimdi Yakalayın: Hyundai'den Dev İndirimle Şaşırtıcı Fiyat!

Elektrikli Otomobillerin ÖTV Matrahının değişmesinin ardından ilk çılgınlık Güney Kore merkezli dev marka Hyundai’den geldi. Sevilen marka fiyatında yarım milyon indirim yaptı. Detaylar haberimizde.

Abone Ol

Elektrikli otomobillerde ÖTV matrah düzenlemesi, sonrasında markalardan indirim hamleleri beklenirken sevilen marka Hyundai’den çılgın bir haber geldi.

Resmi Gazete'de duyurulan düzenleme sonrasında, ünlü otomotiv yazarı tarafından paylaşılan bilgilere göre, belirli bir Hyundai dikkat çeken modelinde sürpriz bir indirim kararı aldı.

Hyundai IONIQ 5 modeli kısa bir süre önce satışa çıkmış ve otomobil tutkunlarının büyük beğenisini kazanmıştı.

Hyundai IONIQ 5 170 PS güç, 350 Nm tork üreten Hyundai IONIQ 5, 100 km/s hıza 8,5 saniyede çıkarken, son hızı 180 km/s olarak açıklanıyor.

Hızlı şarj konusunda en iddialı modellerden biri olan IONIQ 5, DC 350 kW Hızlı Şarj (%10-%80 Seviye) ile 18 dakikada şarj oluyor.

Bu detaylar sonrasında Hyundai IONIQ 5 modelinde tam 500 bin TL’lik bir indirim haberi geldi. Vergisiz fiyatı yaklaşık 1.370.000 TL olan Hyundai IONIQ 5 yeni ÖTV düzenlemesiyle birlikte yüzde 10 ÖTV dilimine girecek ve fiyatı yaklaşık 1.800.000 TL olacak.

Yani 500 bin TL bir indirim söz konusu olacak. Elektrikli otomobiller arasında oldukça beğenilen modellerden biri olan Hyundai IONIQ 5 yaşanan bu değişimle birlikte önemli bir avantaja sahip olmuş olacak.