genel

İhtiyaç Kredisi Almak İsteyenlere Müjde! Faizsiz Kredi İmkanı Sunan Bankalar Belli Oldu

Bankaların sunduğu faizsiz kredi fırsatıyla ilgili haber şöyle: İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Bankalar, sıfır faiz imkanıyla kredi verme kararı aldı ve bu fırsatı müşterilerine duyurdu. Başvurular, internet üzerinden mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla da yapılabilecek

Abone Ol

Faizsiz kredi kampanyalarıyla ilgili detaylar şöyle: Akbank, müşterilerine 20 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 22 Nisan'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Kredi tutarı 6 ay içinde ödeniyor ve ödeme planı doğrultusunda aylık taksitler belirleniyor.

QNB Finansbank ise yeni müşterilere özel 10 bin TL faizsiz kredi veriyor. Kampanyadan faydalanmak için bankadan bir yıl içinde kredi kullanmamış olmak gerekiyor. Ayrıca banka, kamu çalışanları için özel bir kampanya düzenleyerek kredi ödemelerinin 3 ay ertelenebileceğini duyurdu.

Garanti BBVA'dan 25 bin TL faizsiz para! Banka 10 bin TL sıfır faizli kredi kullanımına olanak sağlarken, 15 bin TL de faizsiz taksitli avans fırsatı sunuyor. Yapılan açıklamada 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapılabileceği hatırlatılırken 6 ay vade imkanı sunulduğu belirtildi.

İş Bankası müşterilerine 15 bin TL avans fırsatı sunuyor. Bankadan yapılan yeni açıklamada kampanyanın 30 Nisan tarihinde sona ereceği hatırlatıldı. İstetenler bankaya gelerek başvuruda bulunabileceği gibi online kanallar aracılığı ile de nakit avans başvurusu yapılabilecek.

Denizbank'tan yapılan açıklamada yeni müşterilere yüzde 1.99 faiz oranı ile kredi kullanımı sunulduğu duyuruldu. Kampanyada 6 aylık vade sınırı olduğu hatırlatıldı.

Bankalar dönemsel olarak faizsiz kredi imkanı sunsa da limitler pek çok kişinin ihtiyacını karşılayabilmesi noktasında yetersiz kalıyor. Bu durumda tüketici ya yüksek faiz oranları ile kredi kullanmak zorunda kalıyor ya da farklı alternatifler bulması gerekiyor.

Acil nakit ihtiyacı olan ancak 30 bin TL'lik limitin yetersiz olduğu durumlarda farklı bankalardan faizsiz kredi başvurusu yapılarak limitin yükseltilmesi söz konusu olabilir. Ancak faizsiz kredilerde ödemelerin 6 ay ile sınırlı olduğunun unutulmaması gerekir. Limit arttıkça aylık taksit tutarı da aynı oranda artacaktır.

Kredi faizlerinin hızlı yükselişi sonrası bankalar harekete geçti ve faizsiz kredi kampanyalarını tek tek duyurdu.