genel

Hyundai'den Dev İndirim! Elantra ve KONA Modellerinde Binlerce TL Tasarruf Fırsatı

Hyundai, Mart ayında Elantra ve KONA modellerinde büyük indirimlerle birlikte 3 ay ertelemeli finansman desteği sunarak müşterilere avantajlı alışveriş fırsatı sunuyor.

Abone Ol

Hyundai'nin Mart ayına özel olarak sunulan kampanyasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. 2023 Model Elantra ve KONA N Line modelleri için başlatılan indirim kampanyası kapsamında, ELANTRA 1.6 Prime CVT için 60 bin TL, KONA 1.6T-GDI N-Line DCT 4x4 modeli için ise 122 bin TL indirim uygulanacak. Ayrıca, firma 3 ay ertelemeli finansman desteği de sağlıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin son başvuru tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

Kampanya detayları resmi internet sitesinde paylaşıldı. Şimdi alın, ödemeye 3 ay sonra başlayın Kredi Kampanyası, Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB Oto Finans tarafından sunuluyor. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus olup, toplam kredi tutarının binde beşi kadar olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Kampanya, 18-31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Şu anda devam eden Kredi Kampanyası, Garanti BBVA ve Yapı Kredi tarafından %4,70 faiz oranlarıyla sunulurken, TEB Oto Finans tarafından tüm vade ve tutarlardaki 3 ay ertelemeli kredi kullanımlarında %4,29 faiz oranıyla gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarını ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yapılan araç alımlarını kapsamaktadır.

Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus olup, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi kadar sınırlandırılmıştır. BSMV'ye eşdeğer olan tahsis ücretinin %15'i müşteri tarafından ödenir. Kampanya, BDDK Yönetmeliği'nin taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalarına tabidir.

Hyundai Assan, fiyatlar ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanyalar stoklarla sınırlıdır ve katılım gösteren Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir.

Hyundai Elentra Mart Ayı Fiyat Listesi 1.6 MPi Prime CVT Benzin Otomatik: 1.444.000 TL

Hyundai KONA Mart Ayı Fiyat Listesi 1.6 T-GDI 198 PS 4x4 N-Line Benzin DCT 1.797.727 TL

1.6 MPi Elite CVT Benzin Otomatik: 1.685.000 TL.

1.6 GDI HEV 141 PS Hibrit DCT 1.781.576 TL.