genel

Hiç kimsenin bilmediği, iPhone için ücretsiz IMEI atma

iPhone modellerinde ücretsiz kayıt işlemi ile ilgili bu bilgi hayatınızı kurtaracak. İşte hiç kimsenin bilmediği o yöntem sizlerle..

Abone Ol

Herkesin denk geldiği durumlardan birisi yurt dışından getirilen iPhone modellerini kayıt yaptırmak için kendi pasaportunuza kayıt olması lazım. Bunun için de yaklaşık olarak 20 bin TL fiyat ödeniyor.

Tuhaf bir açık sayesinde iPhone modelinizi kayıt altına alabiliyorsunuz.

Şu konuyu belirtelim. Bu işlemde illegal bir durum söz konusu değil. Yani herhangi bir imei klonlama işlemi vs. olmuyor. Zaten iPhone cihazlarında imei klonlama işlemi yapmanın imkanı yok.

İşte yurtdışı iPhone modelleri için kimsenin bilmediği o kayıt yöntemi… Bu yöntemin en üzücü dezavantajı ise Türk Telekom hatlarında işe yarıyor olması. Çok ilginç ancak Türk Telekom haricinde bu yöntem işe ne yazık ki yaramıyor.

Bunun haricinde bu uygulamayı gerçekleştirip Turkcell ya da Vodafone bir hat taktığınızda da telefon açılmıyor. Dolayısıyla iPhone cihazınızı bu yöntemle açtıysanız Türk Telekom hattı kullanma zorunluluğu bulunuyor.

İşin en güzel tarafı, bu yöntem sonucunda iletişime açılan IMEI numarası bir daha kapanmıyor. E-Devlet sitesi üzerinden sorguladığınızda, numara iletişime kapalı görünüyor. Fakat bu hatla tüm normal işlemleri yapmaya devam ediyorsunuz. Yani hat kapalı görünse de iletişim tarafında herhangi bir sorun yaratmıyor..