genel

Günlük burç yorumları - 20 Şubat 2021

Abone Ol

Koç Bugün kendinizi bence sosyal ilişkilerin ve arkadaşlarınızın yörüngesinde bırakın. İkili ilişkilerde tuhaflıklar yaşamanız olası, ama siz bu durumlarda ne yapacağınızı bilirsiniz.

Boğa Bugün para ile oynamayın. Buna alışveriş yapmakta dahil. Hemen çekin elinizi o kredi kartınızdan. Gerekli, gereksiz ne varsa alıp sonra dizinize vurup durmayın.

İkizler Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir gün ama sizin aklınız yine de işe kayabilir. Tamam öyle olsun! Yapmanız gereken işle ilgili şeyler varsa bırakın sevdiklerinizi bir köşede. Onlar alışık size

Yengeç Sevgili yengeçler bugün köy yansın siz saçınızı falan tarayın. Bol bol dinlenin diyeceğim ama çevreniz sizi bugün rahat bırakmayabilir. O nedenle en iyisi koy verin kendinizi.

Aslan Bugün kendinizi sosyal hissedebilirsiniz. O nedenle insanlarla bir arada olmanız hoş olabilir ama dişe dokunur bir şeyler yapmanız için mesela bir iki saatinizi muhtaçlara ayırın. Bu size iyi gelecek.

Başak Tatil günüde olsa işle ilgili bir şeyler bugün önünüze gelebilir. Canınızı sıkabilir, gerilebilirsiniz. O nedenle olabildiğince kendinizi rahat bırakmaya bakın.

Terazi Bugün size aşk var. Yeni birileriyle tanışın, hoş gerilimler yaşayın. İkili ilişkilerde hareketli bir gün olabilir, neden olmasın? Bırakın kendinizi. Biraz soluk aldırın kendinize.

Akrep Sevgili akrepler, bugün sizin gününüz. Aşk, entrika, dedikodu, gerilim, tutku, hepsi sizin sinemada… Sevgiliniz varsa dikkatli olun tartışabilir, yakınlaşabilirsiniz. Çapkınlık yapmayın.

Yay Sevgili yaylar, bugün orta noktayı bulayım, dur ben şu ilişkimi bir toparlayayım falan demeyin. Kaş yapayım derken göz çıkabilir. Ama olursa da güzel olur.

Oğlak Bugün ilişkiniz konusunda sakin olmanız gereken bir gün her konuya hemen atlayarak eylem içine girmeyin derim. Öncesinde iyice düşünüp taşındıktan sonra hareket alın.

Kova Bugün aşk için güzel bir gün. Bırakın kendinizi iyi veya kötü duygularınızın kollarına. Boş verin “üzer miyim, üzülür müyüm?” diye düşünmenin zamanı değil. Yaşayın.

Balık Kendinizi sorgulamaktan vazgeçin, zaten her şey olacağına varıyor. Keşke demenin hiç de günü değil. O nedenle kendinizi sorgulamak yerine biraz durumu yaşayın.