genel

Fenerbahçelilere şok! Altay Bayındır Süper Lig'e geri dönüyor..

Altay Bayındır'ın yaz transfer sürecinde Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer edilmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Altay Bayındır, Süper Lig'e geri dönüyor iddiaları yankı uyandırdı. Milli kaleciye formasını giydirmeye hazırlanan o takım Fenerbahçelileri şoka uğratacak. İşte Altay Bayındır iddiaları..

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de geçen sezonu Jorge Jesus liderliğinde 2. sırada giden Fenerbahçe'de kaptan Altay Bayındır eleştirilerin merkezinde yer almıştı.

2019 yaz transfer sürecinde 1.5 milyon Euro gibi bir rakamla sarı-lacivertlilere transfer olan 25 yaşındaki genç kaleci, sergilediği performansla kaptanlığı devralmıştı.

Fenerbahçe'deki son sezonunda 40 maç forma taşıyan milli kaleci, tam 45 gol yedi ve 14 karşılaşmada kalesinde golü engellemeyi sağladı.

Taraftarlarıyla arasındaki sevgi son noktaya gelen Altay Bayındır, yaz transfer sürecinde 5 milyon Euro bedelle Manchester United'a transfer edildi.

Aynı zamanda Inter'de başarılı bir sezona imza atan Andre Onana'yı 50.2 milyon Euro'ya kadrosuna katan Kırmızı Şeytanlar'da Altay'ın forma taşıma şansı iyice azalmıştı.

İngiliz liderinde çok eleştirilen bir performans sergileyen Onana buna rağmen yerini Altay Bayındır'a sunmadı.Bu sezon Manchester United ile FA Cup'ta yalnızca 1 maçta 90 dakika forma taşıyan Altay Bayındır, kalesine 2 gol girmişti.

8 defa A Milli Takım forması giyen başarılı kalecinin Transfermarkt analizlerine göre 10 milyon Euro piyasa değeri yer alıyor. Manchester United'da yeteri kadar forma gitme şansı bulunmayan Altay Bayındır için o Süper Lig ekibi harekete geçti.

A Spor'un haberine göre; sezon bitimdinde efsane kalecisi Fernando Muslera'nın sözleşmesinin bitmesinden ötürü file bekçisi arayışlarını sürdüren Galatasaray, Altay'a aday oldu.

Genç file bekçisi de oynayabileceği bir takıma gitmeye olumlu baktığı söyleniyor. Bu transferin yapılması halinde Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski kaptanını renklerini taşımaya aday olacak.