genel

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık: Yıldız isim takıma veda ediyor

Süper Lig’de şampiyonluğu zorlayan Fenerbahçe’de beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte sözleşmesi devam etmesine rağmen takımı bırakacak olan o isim…

Abone Ol

İngiltere Premier Lig lideri, son zamanlarda performansı önemli oranda düşse de Sebastian Szymanski’ye olan ilgisi devam ediyor.

Yaz transfer sürecine girilmeden imza kısmına geçmek isteyen söz konusu takım, akıllara durgunluk veren rakamı ödemeye hazır olduğunu belirtti.

Sebastian Szymanski, sezona çok iyi bir giriş yapmıştı, 24 yaşındaki futbolcu, 10 Ocak’ta mücadele edilen Konyaspor maçında 12. golünü karşı takımın kalesine ulaştırmıştı.

Fakat Szymanski, bu tarihten itibaren yen bir gole imza atamadı. Kritik bir sürece dönüşen son haftalarda Polonyalı futbolcunun performansında ciddi oranda düşüş görüğldü. Bu duruma rağmen uzun zamandır başarılı oyuncuyu mercek altına alan İngiliz lideri isteğini sürdürüyor...

Szymanski, sezon başında Rus kulübü Dinamo Moskova'dan 9.750.000 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sarı-lacivertli takıma imza atmıştı.

Polonyalı futbolcu, Fenerbahçe il bu sezon 50 karşılamada mücadele etti. Söz konusu karşılaşmalarda 12 kez rakip takımın kalesini vuran Szymanski, bunun dışında 17 kez de takım arkadaşlarına gol pası sundu.

Fenerbahçe'de formasını taşıyan yıldız futbolcunun sarı-lacivertli forma ile 2027 yılına kadar sözleşmesi sürdüğü de belirtildi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Tottenham, yaz transfer sürecinde orta sahasını almayı dört gözle bekliyor.

Tottenham’ın bunun için Chelsea’li Gallagher, Nottingham’lı Gibbs-White ve Genoa’lı Gudmundsson’la birlikte Szymanski’yi büyük listeye ekledi.

İngiliz grubunun, hücumun dışında savunma bakımından da kuvvetli gördüğü Polonyalı yıldız için 20 milyon Euro ödemeye hazır olduğu da açıkça ifade etti.

Haberde, ilk hedef olan Chelsea’li Conor Gallagher için gerçekleşecek atılımlar yönelik sonuç alınmaması durumunda Szymanski için çok daha yüksek bir rakamla Fenerbahçe’nin kapısına gideceği iddia ediliyor.