genel

Fatih Altaylı: Üniversiteler yeniden yüz yüze eğitime başlayacak…

Habertürk köşe yazarı ve program sunucularından gazeteci Fatih Altaylı üniversitelerin yeniden aşılacağını iddia etti…

Abone Ol

Habertürk köşe yazarı ve program sunucularından gazeteci Fatih Altaylı üniversitelerin yeniden aşılacağını iddia etti…

Kamudanhaber-Özel Haber Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı’dan Üniversitelerin açılışıyla ilgili açıklamalar geldi…

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde yaşanan deprem felaketinden sonra evsiz kalan vatandaşlarımızı devlet Kredi yurtlar kurumlarına yerleştirmeye başladı.

Üniversite öğrencilerinin ikamet ettiği KYK yurtlarının ülke genelinde toplam kapasitesi 800 bin civarında ..

Depremzedeleri üniversite öğrencilerinin kaldığı yurtlara yerleştirmek isteyen hükümet , Üniversiteleri ikinci dönem uzaktan eğitime alacağını açıkladı.

Üniversitelerin uzaktan eğitime alınmasından sonra başta ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm muhalefet liderleri üniversitelerin açılmasını istedi.

Eğitimle ilgili yazılar yazan birçok köşe yazarı, üniversite hocaları ve eğitim duayenleri eğitimden vazgeçilmesine itiraz ederek, Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesine tepki gösterdi.

Cumhur ittifakı ortağı MHP lideri Bahçeli , uzaktan eğitim kararını eleştirenleri ruh hastası olmakla suçladı.

Tüm bu tartışmalar yaşanırken Habertürk köşe yazarı Fatih Altay’lıdan çok iddialı bir açıklama geldi. Fatih Altaylı yaptığı açıklama da ;

Hükümetin Üniversitelerin tekrar yüz yüze eğitime geçmesi konusunda çalışma yaptığını, Üniversiteleri yeniden açacağını ancak bunu bir süre sonra yapacağını, hatalı karar verdiğinin anlaşılmaması için de üniversite açılış tarihini ötelediğini duyurdu.