genel

"Ethereum ve Bitcoin neden almalıyım?" sorunuza 5 neden ile cevaplıyoruz!

Ethereum ve Bitcoin kripto paralardan en meşhur olanları... Peki neden onlara yatırım yapalım?

Abone Ol

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), yıllardır kripto para borsalarından sıklıkla tercih edilen iki kripto para birimi. Kriptoya yatırım yapmak isteyen yatırımcılar güvenli bir liman arıyorlar. Peki neden Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kripto paralarına yatırım yapalım?

Bu soruya cevap 5 neden sıraladık. Gelin nedenleri inceleyelim...

İlk neden Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kripto paraların piyasa değeri çok yüksek Bitcoin (BTC) 445 milyar dolar Ethereum (ETH) 225 milyar dolar civarında bir değere sahip. Bu yüzden dolayı yaşanılabilecek olumsuzluklarda değerlerini koruyabiliyorlar.

İkinci neden yüksek likiditeye sahip olması En yüksek likiditeye sahip Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), al-sat işlemlerinde herhangi bir gecikmeye neden olmuyor.

Üçüncü neden alım satımlarda güvenli Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), herhangi bir hükümet ve bankaya bağlı olmadığı için bir merkeziyetsizçi bir tutum izliyor. Bu durum onları güvenli kılıyor.

Dördüncü neden Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) alması çok basit Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kripto paraları en popüler paralar. Tüm kripto borsalarında listenen Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), işlem hacmi ve Türk lirası ile alınabilme imkanı olduğu için kolayca alabilirsiniz.

Son neden Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) uzun vadeli yatırım aracı olabilir Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH); popüler olması, likidite bakımından yüksek hacme sahip olması, her kripto borsasında olması, sınırlı üretimleri ki bu sınır üretimi sayesinde değer kaybına uğraması engelleniyor, üretimleri ve teknolojik açıdan birçok açıdan geliştirilmeye çalışılması uzmanlar tarafından uzun vadeli yatırım aracı olarak gösteriliyor.

Yine de uyarımızı bulunalım... Ne olursa olsun yatırımlarınızı kendi iradeniz ile yapıyorsunuz.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) veya başka bir alanda yaptığınız yatırımların tüm sorumluluğu her zaman kendinize ait olacaktır. Bu konuda yatırım yaparken kısa, orta ve uzun vadeli karşılaşabileceğiniz risklerinizi hesaplamalı ve ona göre dilerseniz yatırımlarınızı yapmanız gerekiyor.