genel

Eski sevgilisini unutamayan 5 burç belli oldu ! İşte takıntıları ile ünlenen o burçlar...

Psikologlar tarafından 'Geçmişi geride bırakın' sözüne en çok maruz kalan burçlar belli oldu. Astrolojiye göre eski sevgilisini unutamayan burçlar hangileri? Bu burçların listesi, haberimizin detayında...

Abone Ol

Eski sevgilinizi bir türlü unutamamanızın sebebini burcunuzun özelliklerinden kaynaklandığını daha önce hiç düşündünüz mü? Yaşadığınız bazı duyguların sebebi burcunuz olabilir. Kendi hayatınıza sağlıklı bir şekilde odaklanamıyorsanız bu listeyi gözden geçirmenizde fayda var. İşte, en takıntılı burçlar...

Koç Burcu İnatçılıklarıyla tanınan koç burcu, geçmişe sıkı sıkı bağlı olan burçlar içerisinde yer alıyor. Eski sevgilisiyle olan anılarını unutmakta çok zorlanan Koçlar, unutmak için verdiği mücadeleden büyük bir hezimet alarak çıkarlar. Yaşadıkları her anda anıları ve yaşanmışlıkları aklına gelebilir.

Boğa Burcu İlişkilerine olan bağlılıkları ile bilinen Boğaların, ilişkilerinden kopmaları çok zordur. İlişkilerinin üzerine titreyen Boğalar, ayrılıktan sonra bile eski sevgilileri hakkında konuşmayı asla kesmezler. Yaşanmışlıkların muhasebesini iyi tutan Boğa burcunun birini unutması çok zordur.

İkizler Burcu Renkli kişilikleriyle tanınan İkizler burcu, ayrıldıkları sevgililerini düşünmeden yapamazlar. Ayrılığın ardından kendisini toparlamakta büyük sıkıntı yaşayan İkizlerin, bu durumu yeni bir kişiye aşık olana kadar devam edebilir. Aynı zamanda eski sevgililerinin ne yaptığına dair sürekli araştırma yapmaktan da geri durmazlar.

Aslan Burcu Asillikleriyle bilinen Aslanlar, eski sevgililerini unutmakta en çok zorlanan burçlar arasında yer alır. Neredeyse eski sevgililerini takıntı haline getiren Aslan burcu, eski sevgililerini sosyal medya mecralarından sık sık takip ederler.

Akrep Burcu Balıklardan sonra duygusallıkları bilinen Akrepler, haksızlığa uğradıklarında veya incindiklerinde intikam almaktan geri durmazlar. Sohbetlerinde eski sevgililerinin konularını sık sık gündeme getiren Akrepler, karamsar ruh halinden kurtulmak için yoğun bir mücadele de verirler.