genel

Engin Altan Düzyatan'ın dizisi Barbaros için müjdeli haber!

Abone Ol

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Erhan Ünlütürk gibi isimlerin yer aldığı dönem dizisi Barbaros hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatından kesitlerin sunulacağı Barbaros dizisini bekleyenler için müjdeli bir haber geldi.

Son zamanlarda yoğun ilgi gören dönem dizilerine bir yenisi daha eklendi. Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen Engin Altan Düzyatan Barbaros ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği, Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatından tarihsel olaylar ele alınacak. Güçlü oyuncu kadrosu ile merak edilen Barbaros dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Birsen Altuntaş, Twitter hesabından dizinin çekimlerinin bugün (30 Mart) itibari ile başladığını duyurdu.

Barbaros dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Barbaros dizisi konu olarak geçmişte yaşanan tarihi olayları ele almıştır.

Osmanlı'nın ilk Kaptan-ı Deryası Barbaros Hayrettin Paşa'yı anlatacak olan dizide Barbaros Hayrettin Paşa'yı canlandıracak olan başrol oyuncularından biri Ulaş Tuna Astepe'dir.

Engin Altan Düzyatan ise Barbaros Hayrettin Paşa'nın ağabeyi olan Oruç Reis'i canlandıracaktır. Dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır. Dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Erhan Ünlütürk bulunmaktadır.