genel

En güzel Ramazan Bayramı mesajları! Kısa, resimli ve anlamlı Ramazan Bayramı tebrik mesajları... Ramazan Bayramı 2023

Instagram, Facebook, Whatsapp ve Twitter'da paylaşmalık kısa, sms, anlamlı, resimli bayram mesajları.... Ramazan Bayramı mesajları işte haberimizde...

Abone Ol

En güzel bayram mesajları, kısa sms, hikaye, duruma atılacak resimli bayram mesajları haberimizde. En güzel, kaliteli, anlamlı ve paylaşmalık kısa mesajlar, kısa bayram kutlama mesajları, resimli bayram mesajları işte haberimizde... Birlikte olamasak da bu bayramda daha nice bayramlara umutla, sabırla. Bayramınız mübarek olsun.

Ramazan ayı geldiğinde cennet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır, şeytanlar zincire vurulur.' - Hz. Muhammed (s.a.v) 'Ramazan ayı, insanların günahlarından arınmasını sağlar. O ayda yapılan ibadetlerin sevabı, diğer aylarda yapılan ibadetlerin sevabından daha fazladır.' - Hz. Muhammed (s.a.v) 'Ramazan ayı, kalplerimizi arındıran ve bize sabır, şükür ve hoşgörü öğreten bir aydır. Bu ayda yapılan dualar, Allah'ın rahmetiyle karşılanır ve kabul olur.' - Hz. Muhammed (s.a.v) 'Ramazan ayı, insanların manevi olarak kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Bu ayda yapılan ibadetler ve zikirler, insanların Allah'a yakınlaşmasına ve O'nu daha iyi tanımasına yardımcı olur.' - Hz. Muhammed (s.a.v)

Ramazan ayının güzellikleri, umutları ve dualarıyla dolu bir bayram dilerim. Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzur dolu anılar biriktirmenizi temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun!

'Bil ki sevmeyi bilmeyen huzuru da bulamaz. Bu bayram evinizden sevgi ve huzur eksik olmasın' İyi bayramlar...

Ramazan ayının feyzini, bereketini ve manevi güzelliklerini üzerinizden eksik etmeyeceği bir bayram dilerim. Sevdiklerinizle bir arada olmanın mutluluğunu doyasıya yaşayın. Bayramınız mübarek olsun!

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Güzel düşünceler nefeslere dolarsa güzel dualar olur, dua ise yüce Allah'a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle bayramınızı Kutlarım.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Ramazan ayının anlam ve önemini yansıtan, sevgi ve saygının yoğunlaştığı bir bayram dilerim. Yüreklerinizdeki güzelliklerin her zaman devam etmesi dileğiyle. Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Ramazan ayının manevi atmosferi, sevgi ve hoşgörü dolu bir bayramın habercisi olsun. Yeni umutların yeşerdiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

'Ne mesafeler, ne imkansızlıklar bayramın coşkusuna gem vuramaz. Gönüller bir oldukça mesafeler kısalır, imkan kapıları sonuna kadar açılır. Ramazan Bayramınız kutlu olsun...'