genel

En çapkın 5 burç belli oldu: Aldatma ihtimali en yüksek olan burçlar...

Astrolojiye göre adeta çapkınlığın kitabını yazan 5 burç belli oldu. Bu burçların ilişkilerindeki partnerini aldatma ihtimalleri diğer burçlara oranla çok daha yüksek. Peki, hangi burçlar çapkın burçlar arasında yer alıyor? İşte, detaylar....

Abone Ol

Astroloji en çapkın olan burçları bir bir açıkladı. Amiyane tabirle kazanova anılan bu burçlar, partnerlerine sadık kalamıyor. Aldatmak ihtimali en yüksek olan burçların listesini sizler için derledik. Astrolojide adeta çapkınlığın kitabını yazan burçlar:

Başak Burcu Çalışkan ve pratik olmalarıyla bilinen Başaklar, partnerlerinin kendilerini aldattığını öğrendiklerinde resti çekmeyi bilen burçların başında gelir. Ancak kendileri partnerlerini aldattığında bunu pek önemsemezler. Farklı insanlar tanımayı ve hep yeni ilişkiler yaşamaya aç bir burç olarak bilinirler.

Akrep Burcu Kararlı yapılarıyla adından söz ettiren Akrepler, realist bakış açılarıyla sık sık fikrine başvurulan burç olarak bilinir. Tutkulu ve aşk dolu bir ilişki hayali ile yaşayan Akrepler, gizemli yapısından dolayı tam olarak ilişki içerisinde anlaşılması zor olan bir burçtur. Akrep burçları ile beraber olan kişileri üzecek davranışlar Akreplerde mevcuttur, Akrep burçları birini gerçekten sevmediğinde sadakatsiz davranma ihtimali çok yüksek olan bir burçtur. Gerçekten kalbinin çarptığını birini bulana kadar hayatındaki insanı aldatabilir.

Kova Burcu Sevecen tavırlarıyla tanınan Kovalar, özgürlüklerine epey düşkündür. Uzun süreli ilişkinin onu kısıtladığını düşünür. Kovalar, hayatlarında bir şeyler ters gittiğinde mutlaka hayatlarındaki insanın onayını alırlar. Kova burçları eğer ilişkiden çok sıkılmışsa aldatmaktan geri durmayacak bir burçtur.

Aslan Burcu Gittikleri her yerde bakışları üzerine çekmeyi seven Aslanlar, evlendiğinde çok sadık bir eş olur. Ancak bekarken aşk maceraları dur durak bilmez. İlgiyi seven Aslanlar, partnerlerinden ilgi eksikliği hissettiğinde hemen başka aşklar bulmak ve aradığı ilgiyi görmek için harekete geçebilir.

Balık Burcu Duyarlıkları ile bilinen Balıklar, hassas yapılarından dolayı ilişkilerde oldukça dikkat etmesi beklenir. Ancak balık burçları duygusal olarak partnerlerini her an aldatabilir. Balık burçları kendi hayâl dünyalarında yaşamayı çok severler. Onların planlarını ve düşüncelerini tam anlamıyla bilmek mümkün değildir. Romantizmden oldukça hoşlanırlar ve ilişkilerinde duygusal eksiklik hissettikleri an aldatabilirler.