genel

Emekli maaşlarında promosyon ve fırsatlar! Hangi banka ne kadar komisyon veriyor artıları ve eksileri...

Emekli aylığı alanlara özellikle özel bankalar flaş promosyon ve fırsatlar sunuyor. Bazı özel bankalar maaşınızı taşımanız durumunda altın bile hediye ediyor. İşte bankaların promosyonları, avantajları ve eksi yönleri...

Abone Ol

TEB: Toplam 2750 TL'lik özel promosyona ek önerme ve kredi kartı avantajları da var. Web:https://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/ Promosyon Koşulları: TEB Emekli Bankacılığı Dünyası Emeklilerimize 2.750 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 2.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor. 2.750 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları: Kampanya 29.12.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır. Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir. Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır. * Emekli müşterilere özel, 0 850 222 00 91 Maaş ve Emekli Müşteri Hattı * Hesap işletim ücreti muafiyeti * Kredi kartı ücret muafiyeti * Çağrı merkezi ve internetten yapılan işlemlerde ücret muafiyeti * Günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine yüksek faiz * ATM’lerden yüksek çekim limiti (emekli maaş müşterilerinde 3.000 TL) * TEB/Finansbank/Denizbank ATM'lerinden ayda 3 kez ücretsiz para çekme var.

QNB FİNANSBANK: Toplam 2200 TL'lik promosyona ek avantajlar var. Web:https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi Avantajlar: * Yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı + olarak TEB/Finansbank/Denizbank ATM'lerinden ayda 3 kez ücretsiz para çekme var. * Bireysel İnternet bankacılığından yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti * QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği * Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel olarak arayıp bilgi alabileceğiniz 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı Dezavantajlar: * ATM’lerden çekim limiti 1.500 TL olduğuna dair kullananlardan şikayetler var. Diğer ATM haklarını değerlendirebilirsiniz. * Kredi kartı ücret muafiyeti için 2 otomatik ödeme talimati isteniyor.

YAPI KREDİ: 1 Kasım 2021 – 31 Ocak 2022 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 2.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir. Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 1.300 TL; 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 1.650 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 2.000 TL nakit promosyon ödenir. 2.000 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir. Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon verilmez. Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır. Avantajlar: * Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden ücretsiz havale * ATM’lerden çekim limiti 3.000 TL * Medline acil sağlık hizmeti üyeliği: Doktorlu kara ambulansı ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerinden 1 yıl boyunca ücretsiz faydalanma Dezavantajlar: * EFT ücretli. * Hesap işletim ücreti muafiyeti belirtilmemiş, genel olarak hiç bir banka tahsil etmese de şuan için, banka bu taahütte bulunmamış. * Şube/Çağrı merkezi önceliği yok gibi görünüyor.

ING: Emekli maaşınızı ING’den almaya başlayarak 2.500 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz! 1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız, 1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 1.675 TL, 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 2.100 TL, 2.500 TL ve üzeri ise 2.500 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız. Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerimiz yararlanabilir. Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır. Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 1.675 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 2.100 TL, 2.500 TL'nin üzerindeyse 2.500 TL nakit promosyon ödenir. Kampanya 5 Ocak 2022 – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz. 3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır. Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz. ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 1 Mart 2020 tarihi sonrasında Bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, 5 Ocak 2022 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve2.500 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.

GARANTİ: Toplam 1300 - 2.000 TL'lik özel promosyona ek avantajlar var. Web:https://www.garantibbva.com.tr/tr/bireysel/odemeler_ve_hizmetler/maasim_garantide/emekli_maas_odemeleri.page? Özel Promosyon Koşullar: * Başvuru tarih sınırı yok. Avantajlar: * ATM’lerden çekim limiti 5.000 TL ve emekliye özel menü sayesinde tek tuşla kuruşlar dahil tek seferde çekim yapabilme hizmeti.

DENİZBANK: Toplam 1425-1750 TL'lik özel promosyona ek avantajlar var. Web:https://www.denizbank.com/kampanya/emeklilere-ozel-kampanyalar/emekli-buyuklerimize-tl-nakit-hediye-40542 Özel Promosyon Koşullar: * Başvuru sonu belirsiz. * 1 otomatik ödeme talimatı şartı barındırıyor. Avantajlar: Dezavantajlar: * Havale, EFT ücretli. Hesap işletim ücreti taahütü verilmemiş. * Hesap işletim ücreti muafiyeti belirtilmemiş, genel olarak hiç bir banka tahsil etmese de şuan için, banka bu taahütte bulunmamış.

AKBANK: Toplam 1750-2500 TL'lik özel promosyona ek avantajlar var. Web:https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/SGK-Emekli-Kampanyasi.aspx Özel Promosyon Koşullar: * Başvuru son tarih: 31.03.2020 Avantajlar: * Axess ve neo'ya genellikle kampanyalar olması. * Fatura ödeme talimatı kampanyası ile 100 TL'ye kadar ek chip-para:https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/sgk-emeklilerine-ozel-otomatik-fatura-odeme-kampanyasi.aspx * Ek şart yok

İŞ BANKASI: Toplam 1750-2000 TL'lik özel promosyona ek avantajlar var. Web:https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar Özel Promosyon Koşullar: * Başvuru sonu belirsiz. * 2.dönem devlet promosyonuna (500-750 TL) ek 250 TL olarak özel promosyon uygulanıyor. Avantajlar: * Ek promosyon * Havale ücretsiz * Ayda 3 EFT ücretsiz * Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödenmiyor

Şekerbank: Toplam 2700 TL'lik özel promosyon var. * Ek promosyon olarak aidatsız bonus kredi kartına 300 TL bonus veriyor* (İlk kez şekerbank kredi kartı sahibi olan emeklilere)