genel

e-Okul not karne notları ve devamsızlıklar belli oldu...

e-Okul'a not girişleri kapanmaya başladı. Son not girişleri yapılırken, karne notları ve devamsızlıklar da netleşti.

Abone Ol

Okulların kapanmasına yalnızca bir kaç gün kalmışken, e-Okul sistemine not girişleri de yapılmaya başlandı. Bazı okullarda not girişleri tamamlanırken bazı okullarda ise not girişleri tamamlanmak üzere.

e-Okul sistemine not girişlerinin de kapanmasıyla birlikte öğrencilerin karneleri netleşmiş olacak, bu notlar üzerinden takdir, teşekkür ve onur belgesi hesaplaması yapılabilecek. Takdir ve teşekkür almaya hak kazanan öğrenciler ise e-Okul sisteminde bu haklarını görüntüleyebilecek.

Peki e-Okul veli bilgilendirme sistemine girişler nasıl yapılacak? Karnelerin ve devamsızlıklarında yayınlanacağı e-Okul veli bilgilendirme sistemien girişler https://e-okul.meb.gov.tr/ adresinden yapılabiliyor.

Bir çok öğretmen not girişlerini tamamlamış durumda. e-Okul sistemine karne gününden iki gün önce not girişi tamamen kapanacak. Bu tarihten itibaren not girişi mümkün olmayacak.

Okul müdürleri ise öğretmenlerden en geç Çarşamba gününe kadar not girişi tamamlamalarını istiyor. Söz konusu not girişleri tamamlandıktan sonra fiziksel karnelerin basımı okul yönteimi tarafından gerçekleştirilebilecek.

e-Okul not girişine kapanmadan not girişini tamamlayan okullarda mevcut. Söz konusu sistemden öğrenciler 1. dönem notlarının tamamını eğer öğretmenler not girişini tamamladıysa görüntüleyebiliyor.