genel

Doğal yağların cilde faydaları

Abone Ol

Saç uzatmak için hibiskus yağı Hibisküs yağı saçlarınızın tüm ihtiyacı olabilir. İçerdiği C vitamini sayesinde saçlardaki kolajenleri arttırırken, amino asid dengesini sağlar ve köklerinizi güçlendirir. Böylece daha gür saçlara sahip olursunuz.

Daha sağlıklı dişler için susam yağı Dişlerinizi susam yağı ile çalkaladığınızda, susamyağı içerdiği güçlü vitaminler sayesinde diş minelerinizi beyazlatacak ve çürüklerinize iyi gelecek.

Detoks için keten yağı Kocaman bir vitamin ve potasyum deposu olmasıyla her derde deva olan ketan yağını bir hafta boyunca her gün kullandığınız takdirde metabolizmanız yenilenecek ve vücudunuzun ihtiyacı olan detoksu sağlayacak.

Sivilceler için çay ağacı yağı Çay ağacı yağı, bakterileri ve mantar oluşumunu engelleyen antiviral ve yara iyileştirici etkileriyle cildinizdeki sivilcelerin tedavisine bire bir.

Yumuşacık dokunuşlar için zeytinyağı Zeytinyağı, derinin, saçların ve tırnakların daha sağlıklı olmasına yardımcı olur. Zeytinyağı, cilt bakımında kendi başına kullanıldığı gibi diğer güzellik ürünleriyle beraber de kullanılabilir.

Tırnaklar için badem yağı Badem yağı, günlük olarak kullanıldığında deri hücrelerini yeniler. Ve tırnaklarınızın daha güçlü ve sağlıklı uzamasını sağlar. Not: Bir sorunla karşılaşmamak için doğal yağları denemeden önce doktorunuza danışın