genel

Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları: Resimli 15 Temmuz sözleri kısa ve uzun mesajlar...

Abone Ol

15 Temmuz mesajları resimli, yazılı, kısa ve uzun olarak bu yıl da Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlayacak kişiler tarafından paylaşılacak. İşte farklı platformlarda paylaşılmak üzere hazırlanmış anlamlı 15 Temmuz mesajları ve sözleri... 15 Temmuz'da ülkesi için canını veren tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

Şehidim ruhun göklerde nöbette, kanın al bayrakla en yükseklerde.

Vatanımız için şehit olmuş 249 şehidimize ve gazilerimize minnet duyuyoruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez.

Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın… Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

Hain 15 Temmuz darbe girişiminde ölen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Kahraman Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlu olsun.

Allah'ım bizi vatansız, bayraksız, ezansız bırakma. İçimizdeki hainlere göz açtırma.Bu yüce millet 15 Temmuz'da yapılanları hiçbir zaman unutmayacaktır.

"Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor.. Bir hilâl uğruna Ya Rabb ne güneşler batıyor..."