genel

Cumhurbaşkanı , Polat ALEMDAR'ın Üstünü Çizdi

Abone Ol

internethaber.com Sitesinin haberine göre ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir resepsiyon verdi.

Sahip olduğu Pana Film'in "Kurtlar Vadisi Darbe" ismini 15 Temmuz'dan 2 ay önce alması nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Necati Şaşmaz, Cumhuriyet bayramı resepsiyonuna çağırmaması dikkatlerden kaçmadı.

RTE PLAKASI VE ERDOĞAN YAZAN MEZAR TAŞI OLAY OLMUŞTU! İlginç iddiayı Nihat Doğan ortaya atmıştı. Bir dönem dizinin efsane karakterlerinden olan İskender Büyük’ün “RTE 321” plakalı aracıyla mesaj verildiğini belirten Nihat Doğan,

Bu kadar kötü, katil, yezid bir adam arabadan iniyor. Plakasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin baş harfleri ver. Ve bir geri sayım var orada 3-2-1 diye… Bu da mı tesadüf kardeşim. Milleti 13 sene tesadüflerle mi kandırdınız kardeşim” diyerek tepki göstermişti.

MEZARLIK SAHNESİ İÇİN PAN FİLM'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ “Söylemezsem Olmaz” programı sorumluları ve sunucuları bir başka mezarlık olan Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’na giderek çekim yapmışlar, iftira suçu atabilmek için sahte delil üretmişler ve kamuoyunu yanıltmak, bizleri haksız şekilde hedef göstermek için görsel basının olağan gücünü kötüye kullanmışlardır.

Sahte delil olarak bu kişilerce kullanılan ve 159. bölümde çekim yapılan mezarlıkla ilgisi bulunmayan mekana ait görüntüler karşılaştırıldığında farklı mekanlar olduğu kolaylıkla anlaşılmasına rağmen, dizide geçen mezarlık güncel olarak görüntülenmiş olup, yargısal süreçte delil olarak kullanılacaktır. " demişti.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI Son dönemlerde sahibi olduğu Pana Film'in "Kurtlar Vadisi Darbe" ismini 15 Temmuz darbe girişiminden 2 ay önce alması "Nereden haber aldılar?" sorusunu akıllara getirmişti.

Bunun yanında birtakım diyalogların ve Erdoğan'ın isminin yazılı olduğu mezar taşı sahneleri ile gündeme gelen dizi hakkında savcılık soruşturma başlatmıştı.

SANAT, SİYASET VE İŞ DÜNYASI ORADAYDI Cumhurbaşkanlığı Sarayında gerçekleşen resepsiyona; siyaset, sanat ve iş dünyasından kamuoyu tarafından bilinen pek çok kişinin yanı sıra şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarından oluşan kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Geceye katılanlarla özel olarak ilgilenen Erdoğan çifti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.