genel

Burcunuza göre mutlu olmak için ne yapmalısınız?

Abone Ol

Mutluluk herkes için aynı şeyi ifade etmediği gibi mutlu olmanın formülleri de kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Burcunuzun da bunda etkisi reddedilmez biçimde önemli. Mesela bazı burçlar sevdikleri insanlar etraflarındayken mutlu olurken, bazıları yalnız ve özgür olduklarında daha mutlu hissederler. Peki sizin burcunuz bu konuda ne söylüyor? Haberimizde... (PEMBENAR ÖZEL)

Koç burçları Kimse mükemmel değildir. Siz bile. 7/24 her şeyde bir numara olma iç baskısından kurtulun. Bunu ne kadar çabuk yaparsanız kusurlarınızı o kadar çabuk kabullenip onlarla mutlu olmayı başaracaksınız.

Boğa burçları Mutlu olmak için ciddi bir ilişki içerisinde olmaya ihtiyacınız yok. Gerçekten ihtiyacınız olan mutlu ilişki, sizin kendinizle olan ilişkiniz. Kendinizle tutkulu, aşık ve çılgın bir ilişki yaşayabilirsiniz. Kendi partneriniz olun.

İkizler burçları Derin sohbetlerin zamanı gelmedi mi? Arkadaşlarınıza gerçekten açıldığınızda, gerçek sizi gösterdiğinizde, daha güçlü ve uzun süreli ilişkiler kurabilir, daha mutlu olabilirsiniz.

Yengeç burçları Etrafınızda daima hayallerinizi destekleyecek ve mutsuz olduğunuzda gözyaşlarınızı silecek optimist insanlar olsun. Desteklendiğinizi hissettiğinizde her şeyi daha cesurca sırtlayacaksınız. Pozitif enerji, pozitif hayat!

Aslan burçları Enerjinizi ve zamanınızı kendinizden daha büyük şeyler için harcamalısınız. İnsanlara faydalı bir proje, bir iş, bir hareket en değerli özelliğinizi, yani kalbinizi ortaya çıkaracak; cömert ve sevgi dolu ruhunuz parlayacak. Bir Aslan başka ne ister ki?

Başak burçları Başka insanları memnun etmeyi bırakıp biraz da kendinizi memnun eder misiniz? Başkalarını memnun etme ihtiyacınızdan kurtulup sınır çizerseniz sonunda size saygı duyduklarını göreceksiniz. "Hayır" demeyi öğrenmek ve fikrinizi özgürce paylaşmak özgüveninizi de artıracak.

Terazi burçları Günlük işlerinizde denge sağlayın. Kendinizi tek bir düşünceye veya göreve adamayın. Kendi başınıza gevşemek ve arkadaşlarınızla takılmak için zaman yaratın. Gün içinde enerjinizi farklı alanlara dağıtmak daha mutlu, dengeli ve huzurlu hissetmenizi sağlayacak.

Akrep burçları Kin tutmaya meyillisiniz. Fark etmeseniz bile bu ağırlığı taşımak ilişkilerinizde problem yaratıyor. Affetmeyi ve unutmayı öğrenin. Geçmiş küskünlüklerinizden kurtulduğunuzda bugünü en iyi şekilde yaşamayı başaracaksınız.

Yay burçları Birazcık tartışmacı olduğunuz gerçeğiyle yüzleşmeniz gerekiyor. Zıtlaşmadan önce sakin bir şekilde konuşmayı denemelisiniz. Dramayı hayatınızdan çıkarmak özgür ruhlu tarafınızı kucaklamanızı ve hayatınızı doyasıya yaşamanızı sağlayacak.

Oğlak burçları Çalışmaya biraz ara verip özel hayatınıza odaklanmalısınız. Akşamları telefonunuzu kapatmanız ve hafta sonu maillerinizi okumayı bırakmanız gerekiyor. Sizin için önemli olan şeylere odaklanın ve işi işte bırakın.

Kova burçları Kimsenin size yeterince iyi değilmişsiniz gibi hissettirmesine izin vermeyin çünkü öylesiniz. Acayipliklerinizi kucaklayıp gururla sergilediğinizde, diğerleri de aynı şekilde kucaklayacak.

Balık burçları Geleceğinizle ilgili kaygılanmak anı yaşamanıza izin vermiyor. Yarına odaklanmak yerine bugünü yaşayın. Böylece bugünün tadını çıkarıp daha fazla keyif alacaksınız.