genel

Bu fiyata, Bu model kaçmaz! Renault, öyle bir indirim yaptı ki..

Bütün modelleriyle otomobil severlerin büyük beğenisini toplayan Renault markası yılbaşı indirimiyle geldi. İşte sadece 838 bin TL değerinde olan o araç..

Abone Ol

B Sedan pazarının güçlü modelleri arasında olan Renault Taliant, Türkiye pazarında etkileyici bir performans sergileyerek kullanıcıların odak noktası oluyor.

Üç farklı donanım özellikiği bulunan otomobil, geniş bagaj hacmi ve konforlu iç mekanıyla aile otomobili arayışında olanların ilgisini topluyor.

Renault Taliant'ın baz donanım derecesinde yer alan 1.0 litrelik benzinli motor, 65 beygir gücü üretiyor ve manuel şanzımanla birleşerek sürücüye konforlu bir sürüş tecrübesi yaşatıyor.

Makisumum performansı, ekonomik yakıt tüketimi ve düşük CO2 emisyonuyla Taliant, çevre dostu bir seçenek olma özelliklerini taşıyor.

Orta ve üst donanım seviyelerinde yer alan ekstra özelliklerin yanı sıra Taliant, sürüş güvenliğini artırırken, kullanıcıların konforunu önem veriyor.

Renault Taliant'ın en göz kamaştırıcı özelliklerinden olan devasa bagaj hacmi. 628 litrelik geniş bagajıyla Taliant, kullanıcılara büyük bir seyahat ortamı sağlıyor. Bu seçenek, özellikle aileler için uzun yolculuklarda veya günlük kullanımda fırsat kazandırıyor.

Renault Taliant donanım seçenekleri ve fiyat detayları sizlerle..

Renault bu modelini sadece 838 bin TL yaptı; Bu dönemde araç kaçacak gibi değil - Sayfa 11 Joy 1.0 Sce 65 bg Fiyatı: 837.900 ₺

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg Fiyatı: 940.000 ₺

Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg Fiyatı: 989.900 ₺