genel

Bankaların sıfır faizle 5 bin TL hoşgeldin kredisi için son günler

Bazı bankalar şubeye gitmeden mobil uygulama üzerinden müşterisi olan vatadanşalara sıfır faizle 5000 TL hoşgeldin kampanyası yapar kredi vermeye başladı. Bu uygulamayı şimdilik yalnızca üç banka yapıyor. Diğer bankalarında benzer şekilde faiz oranlarıyla kullanıcıları bankalarına üye yapmak için bu tür kampanyalar düzenlemesi bekleniyor. Aynı zamanda 15 000 TL için ise 0,99 gibi çok uygun faiz oranları sunuluyor.

Abone Ol

3 Banka kendisine kullanıcı kazandırmak amacıyla sıfır faizli kredi kampanyası başlattı. Buna göre mobilden üye olan müşterilerine sıfır faizle 5000 TL, 0,99 faizle 15 000 TL'ye kadar kredi veriliyor. Üstelik bu krediler için hiçbir masraf talep edilmiyor. Kredileri hoşgeldin kampanyası adı altında veren bankalardan kredi kullanmak için yalnızca mobil uygulama üzerinden üye olmak ve gerekli onay işlemlerini yapmak yeterli oluyor.

İNG BANK Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ING Bank tarafından başlatılan kampanya kapsamında nakit paraya ihtiyacı olan kişilere ilk kez ING Bank müşterisi olması şartı ile faizsiz kredi verileceği ilan edildi. Tanışma kretisi olarak isimlendirilen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin cep telefonların ING Bank mobil şube uygulamasını indirmesi ve ardından uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlaması gerekiyor.

Cep telefonu uygulaması ile şubeye gitmeden müşteri olan kişiler süreci tamamladıktan sonra yine cep telefonu uygulaması üzerinden şubeye gitmeden 5 bin liraya kadar faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak sıfır faizli kredi çekebiliyor.

YAPI KREDİ BANKASI Faizsiz ihtiyaç kredisi arayanlar için Yapı Kredi Bankası’nın başlatmış olduğu kampanya bulunuyor. Banka müşterilerinin kredi taleplerini çok özel olanaklar sağladığı kampanya sıfır maliyet içeriyor. Müşteriler bankadan borç para alır gibi 5.000 TL kredilerini çekiyorlar ve 5.000 TL olarak geri ödüyorlar. Peki Yapı Kredi Bankası bu faizsiz kredi olanağını hangi şartlarla sağlıyor? Kimler bankadan yüzde 0 maliyetle kredi çekme fırsatı yakalayacak? Başvuru şartları neler? Tüm bu soruların yanıtlarını bankanın yapmış olduğu açıklamalar üzerinden sizlerle paylaşıyoruz

Yapı Kredi Bankası faizsiz kredi yada nakit avans kullanımına ilişkin “Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 5.000 TL’dir ve 5-12 ay arasındaki tüm vadelerde geçerlidir.” Açıklamasında bulundu.

Yapı Kredi Bankası bu kredi olanağının sadece yeni müşteri olacaklar için geçerli olduğunu ve başvuruların bu doğrultuda alınacağını bildirdi. Faizsiz kredi başvuruları öncesinde, daha önce hiç Yapı Kredi müşterisi olmamış vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olacaklar. Mobil uygulamadan tüm banka müşterisi olma işlemlerinin tamamlanmasının ardından nakit avans için başvuru ekranı açılacak. Bu durumda vatandaşlar başvurularını elektronik olarak yapabilecek ve nakit avanslarını anında kullanabilecekler. Faizsiz 5.000 TL kredi, nakit avans kullanımı 5 ay veya 12 ay vade ile geri ödenmesine dair tüm detaylı bilgiye Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı, müşteri temsilcisi yada banka şubesinden öğrenilebilir.

GARANTİ BANKASI Sıfır faizli ihtiyaç kredisi vereceğini açıklayan Garanti Bankası hoş geldin kredisi ile mobilden müşteri olan kişilere 5 bin liraya kadar faizsiz 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Düzenlenen kampanyadan Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek "müşteri olmak istiyorum" adımlarını takip eden kişiler temassız müşteri olmaları halinde sıfır faizle nakit para desteği verilecek.

AKBANK HOŞ GELDİN KREDİSİ! Akbank ihtiyaç kredisi paketinde sunulan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için düşük faizli 10 bin TL nakit para desteği sağlayacağını açıkladı. Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan Akbank'lı olan kişilere sunulan Hoş Geldin Kredisi kampanyası ile 0.99 faiz oranı ile 10 bin TL kredi vereceğini duyurdu.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler Akbank mobili cep telefonuna indirdikten sonra, uzaktan müşteri edinimi başvurusu yapacak, onay alacaklar. Başvuruları onaylanan kişiler uygulama üzerinden 12 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaklar.