genel

Bu bankalar çıldırdı: Yapı Kredi Bankası, Denizbank, TEB, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank Devlet Destekli Ödeme

Bu bankalar çıldırdı: Yapı Kredi Bankası, Denizbank, TEB, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank Devlet Destekli Ödeme Verecek.

Abone Ol

Bu bankalar çıldırdı: Yapı Kredi Bankası, Denizbank, TEB, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank Devlet Destekli Ödeme Verecek. Ayrıntılar haber detayımızda....

Kamu bankları ve özel bankaları çiftçilere yönelik üretimi teşvik etmek için kredi musluklarını açtı.

Kamu Ve özel bankalar çiftçilere destek olma amaçlı devlet destekli ödeme şeklinde kredi faiz oranlarını ve miktarlarını duyurdu.

HALKBANK TARIM DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU Çiftçilere tarım destek kredisi veren Halkbank 9 ayrı ürün sunuyor. Bu ürünler arasında kredi fırsatları olduğu gibi hibe desteği de bulunuyor. Halkbank tarım destek kredisi 48 aya varan vade seçenekleri ile sağlanıyor. Talep ettiğiniz tutarda Kredi notunuza göre belirlenen faiz oranları ile Halkbank'tan hemen tarım destek kredisi kullanabilirsiniz.

DENİZBANK TARIM KREDİSİ BAŞVURUSU Tarımla ve çiftçilikle uğraşan vatandaşlara DenizBank'tan da kredi müjdesi geldi. DenizBank SMS ile kredi başvurusu yapan vatandaşlara 3 yıla Varan vade seçeneği ile 50.000 TL kredi sunuyor. DenizBank'ın kredi faiz oranları yine Kredi notunuz a göre farklılık gösteriyor. Başvuru yaparak hemen DenizBank'ın kampanyalı Kredi seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi DenizBank şubeleri üzerinden de başvuru yapmak mümkün.

ZİRAAT BANKASI ÇİFTÇİ KREDİSİ BAŞVURUSU Çiftçi ve tarımla uğraşan vatandaşlar için bir güzel haberdi Ziraat Bankası'ndan geldi. 50 bin TL'ye kadar olan tarımsal mekanizasyon aracı almak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası'na başvuru yaparak uzun vade seçenekleriyle kredi kullanabiliyor. Ziraat Bankası, aynı zamanda çiftçilerin ödemelerini hasat dönemine denk getirmesine de izin veriyor. Cumhurbaşkanı kararında yer alan kriterleri Taşıyan vatandaşlar hemen Ziraat Bankası tarımsal kredi başvurusu yapabiliyor.