genel

Benzin ve motorine zam geldi mi? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Brent petroldeki artışın etkisiyle birlikte 6 Mayıs gecesinden itibaren geçerli olmak üzere motorine 32 kuruş zam yapılmıştı. Güncel motorin ve benzin fiyatları ne kadar? 7 Mayıs güncel benzin ve motorin fiyatları...

Abone Ol

Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta yapılan indirimin ardından yeni zamlar gecikmedi. Bayram sonrası akaryakıt fiyatları tekrar yükselişe geçti.

Peki, bugün motorin ve bezin fiyatları ne kadar? İşte güncel benzin ve motorin fiyatarı... "Ankara, İzmir, İstanbul akaryakıt, mazot ve benzin fiyatları ne kadar oldu?"

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 7 MAYIS 2022 Ankara'da bir litre benzin fiyatı: 20,44 TL

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 7 MAYIS 2022 İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20,34 TL İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20,35 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI İzmir'de benzin litre fiyatı 20.44 TL İzmir'de motorin litre fiyatı 22.12 TL

EPGİS FİYAT PAYLAŞIMINI DURDURDU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yılmaz’ın çağrısı üzerine akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Toplantının ardından yapılan açıklamada 'tavan fiyat' uygulamasının yeniden gündeme gelebileceği bildirildi. Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesi ile petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş akaryakıta zam olarak yansımış, EPDK ve Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) arasında tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Karşılıklı açıklamaların ardından, EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunulmuş, EPGİS de sosyal medya üzerinden yaptığı akaryakıt fiyatı duyurularına ara vermişti.