genel

Benzin, motorin ve LPG'ye zam yolda! İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Abone Ol

Brent petrol fiyatları dolar kuru ile hareketlendi. Benzin ve motorin ve LPG'ye zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları... Benzin ve motorin fiyatlarına zam gelmesi halinde nasıl yansıyacak. Peki, 28 Aralık benzin, motorin (mazot), LPG'ye zam ya da indirim var mı? İşte akaryakıt fiyatları güncel liste....Ayrıntılar haber detayımızda.

Dolar kurundaki yükseliş bir çok sektör gibi akaryakıt ürünlerinede yansıda. Dolar kurundaki ve brent petroldeki yükselişten kaynaklı sektör temsilcileri bu hafta içi akaryakıta zam gelmesi beklendiği yönünde açıklamaları var.

AKARYAKIT FİYATLARI ZAM YA DA İNDİRİM VAR MI? 29 Aralık Perşembe günü motorin, benzin ve LPG grubunda herhangi bir fiyat değişikliği yaşanmadı. Akaryakıt fiyatlarında son değişiklik 23 Aralık'ta gerçekleşmişti. Bu tarihte benzin grubunda 67 kuruşluk bir artış yaşanmıştı. .

29 Aralık İstanbul Akaryakıt Fiyatları İstanbul Benzin litre fiyatı: 18.61 TL İstanbul Motorin (Mazot) litre fiyatı: 22.08 TL İstanbul LPG litre fiyatı: 10.83 TL .

29 Aralık Ankara Akaryakıt Fiyatları Ankara Benzin litre fiyatı: 18.82 TL Ankara Motorin (Mazot) litre fiyatı 22.25 TL Ankara LPG litre fiyatı 10.83 TL .

29Aralık İzmir Akaryakıt Fiyatları İzmir Benzin litre fiyatı: 18.82 TL İzmir Motorin (Mazot) litre fiyatı 22.35 TL İzmir LPG litre fiyatı 10.58 TL .