genel

Bentley Yıllar Sonra Bentayga Black Edition İle Sahneye Çıkıyor..

Bentley'de uzun bir molanın ardından siyah logo yeniden sahneye çıkıyor. Logonun 105 yıl sonra Betayga Black Edition modelinde yer alacağı açıklandı.

Abone Ol

Bentley Bentayga S Black Edition, en gelişmiş seviye lüks SUV için yeni bir tasarım öne sürdü.

BİR ASIRIN ARDINDAN İLK İsminden de bilindiği üzere, paket Bentayga'ya 105 yıl yani bir asır sonra ilk kez siyah Bentley logosunu da kapsayan siyah detayları üzerinde taşıyor.

Black Edition, yeni dizaynına ilave olarak özel olarak dış görünüş renkleri ve yeniden tasarlanmış bir iç mekânla kullanıcısının karşısına çıkıyor.

BENTAYGA BLACK EDITION RENK ZENGİNLİĞİ Bentley imajını hala taşıyan bir şirket, dış boya için neredeyse bütün renkleri barındırıyor. 

Bentayga Black Edition, 105 yılın ardından ilk kez parlak siyahla bezenmiş Bentley logosuyla markanın ilk zamanlarına bizleri götürüyor.

İÇ RENK TASARIMI Arasın kendi dış rengi tercih ettikten sonra, yeni vurgu çizgileri ve denkleşen fren kaliperleri için yedi farklı paket arasından bir renk seçebiliyorsunuz. 

YEDİ PAKET Bu renkler; Mandarin, Sinyal Sarısı, Klein Mavisi, Sütun Kutusu Kırmızısı, Buz, Hiper Yeşil ve Beluga. Vurgu rengi ile aynı renk tonu Black Edition'ın iç mekânı için de kombinasyonu sağlanıyor. 

Bentley, Black Edition için Bentayga'nın iç alanında kontrast çizgiler ve deri biyeler ile hafif oranda yeniden dizaynı yapıldı. 

KARBON FİBER ÖZELLİĞİ İç alanda bunların dışında gösterge panelinde, orta konsolda ve kapılarda yeni bir karbon fiber özelliği yer alıyor.

MOTOR TERCİHLERİ Standart Bentayga S modeli gibi, S Black Edition da elektrik motoruyla eşleştirilmiş turboşarjlı 3.0 litrelik V-6 veya daha güçlü çift turbolu 5.2 litrelik V-8 ile satın alınabiliyor. 

BENTAYGA BLACK EDITION GENEL ÖZELLİKLERİ Standart S'te olduğu gibi Black Edition hibrit de toplam 455 beygir güç üretimi sağlıyor. V-8 biraz daha güçlü ve Bentayga'yı sadece 3,3 saniyede 100 km/sa hıza erişmesine destek olabilmek için 542 beygir gücü üretimi yapabiliyor. Aracın şu an için fiyatı belli değil, açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.