genel

Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge açıklaması geldi: 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, son durum ne?

3600 ek gösterge ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ederken, konuya ilişkin Bakan Bilgin'den geçtiğimiz günlerde açıklama geldi. Bilgin, 3600 ek gösterge ile ilgili, 'Artık söylem olmaktan çıkardık. Geri dönüşü yok artık. Kanun hükmündedir. Bakanlık içinde çalışmalarımızı yaptık.' dedi. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, son durum ne?

Abone Ol

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, son durum ne soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bilgin, 'Artık söylem olmaktan çıkardık. Geri dönüşü yok artık. Kanun hükmündedir. Bakanlık içinde çalışmalarımızı yaptık.

Esas düzenlemeyi 3600 ek gösterge emekliliklerinde yapıyor. Yıllar içinde daha da artan farklılaşma var. Bakanlık içinde çalışma tamamlandı bitti.' dedi. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, son durum ne?

3600 EK GÖSTERGE SON DURUM "3600 toplu sözleşme maddesi haline getirildi. Bir önceki seçimde Sayın Cumhurbaşkanımız gündeme getireceğini söylemişti.

Artık söylem olmaktan çıkardık. Geri dönüşü yok artık. Kanun hükmündedir. Bakanlık içinde çalışmalarımızı yaptık.

Esas düzenlemeyi 3600 ek gösterge emekliliklerinde yapıyor. Yıllar içinde daha da artan farklılaşma var. Bakanlık içinde çalışma tamamlandı bitti.

Sendikalarımızla müzakere edeceğiz. Kamunun diğer kuruluşlarıyla onlarla müzakere edeceğiz. Meclis'e ilk 6 ay içinde en geç Mayıs-Haziran'da intikal ettiririz. Bu yıl içinde tamamlanacak."