genel

Baba Vanga'nın 2019 kehanetleri korkunç! Türkiye ve Donald Trump...

Abone Ol

Bulgaristan'ın küçük bir köyünden gelen şöhret. Ne dediyse çıkan ve pek hayırlı şeyler söylemeyen bir kadın; Baba Vanga. Asıl adı Vangelia Gushterova olan dünyanın bildiği adıyal Baba Vanga'nın kehanetleri yeniden derleniyor. 2019 yılı için ise pek güzel şeyler söylemiyor yine. Şimdiye kadar 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü, Arap Baharı DEAŞ ve Brexit gibi bir çok konuda yaptığı kehanetler çıkmıştı. Peki gelecek için neler söylüyor?

2004 yılında 230 binden fazla insanı öldüren tsunamiyi bilen Balkanların Nostradamus'u, yeni tsunami dalgalarının da Asya'yı vuracağını söylüyor.

2019 İÇİN KEHANETLERİ DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEK Gözleri görmeyen ünlü kahin Baba Vanga'nın 2019 yılına dair tahminleri ortaya çıktı. Baba Vanga'nın 2019 kehanetleri, dünyanın kelimenin tam manasıyla kaynayacağını gösteriyor.

Baba Vanga 1996 yılında hayatını kaybetse de, gelecekle ilgili öngörüleri takip ediliyor.

Baba Vanga, Rusya'ya bir meteor düşeceğini tahmin ediyor.

Rusya lideri Vladimir Putin, bir suikaste hedef olacak.

Putin'in yanında çalışan güvenlik ekibi içerisinden denenecek suikast başarısız olacak. Kör kahinin bir diğer ürküten tahmini, Avrupa'nın ekonomik çöküşü oldu.

Baba Vanga, ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın gizemli bir hastalığa yakalanacağını söylüyor. Hastalık sonunda Trump beyin travması geçirecek ve artık kulakları duymayacak.