genel

Astrolog Aygül Aydın, 5 burç için tarih verdi! İşte 12 burcu bekleyen gelişmeler..

Merkür Retrosu ve Güneş Tutulmasının ardından Nisan ayı geldi çattı. Astrolog Aygül Aydın, 1-7 Nisan haftasında 12 burcu bekleyen gelişmeleri tek tek sıraladı. 4 burcun radikal kararlar alacağını söyleyen Aygül Aydın'dan; 12 burç için aşk, sağlık, para ve iş yorumu..

Abone Ol

Nisan ayında meydana gelecek gökyüzündeki olaylar bize nasıl yansıyacak? Ünlü astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek açıklama yaptı. 4 burç için aşk geliyor diyen Aygül Aydın 1-7 Nisan arasındaki yaşanacak gelişmeleri aktardı.

Sevgili Balıklar veya yükselen burcu Balık olanlar Satürn ve Mars artık kavuşmaya doğru gidiyor. Merkür geriliyor. Koç burcunda para evinizde geriliyor yani büyük radikal kararlar alıyorsunuz. Kendinizi kurban edeceğiniz roller içerisinde olmamanız gerekiyor.

Sevgili Boğalar veya yükselen burcu Boğa olanlar Kendinizi ortaya daha fazla koyduğunuz hakkınızı aldığınız bir döneme ilerliyorsunuz. Mayıs daha verimli olacak. Ama özellikle bu hafta içerisinde sağlıkla ilgili konulara biraz daha dikkat etmenizde fayda var. İş ortamınızı değiştiriyorsunuz. Yeni kararlar alabilirsiniz acele etmeyin.

Sevgili İkizler veya yükselen burcu İkizler olanlar Merkür geriliyor Tabii ki bu sizi herkesten daha fazla etkiliyor. Bu hafta yeni bir şeylere başlamak istiyorsanız acele etmeyin. Kariyerinizde çok büyük bir döneme gidiyorsunuz. Merkür gerilemesi döneminde yarım kalan işlerinizi tamamlamayı bu hafta seçmelisiniz.

Sevgili Yengeçler veya yükselen burcu Yengeç olanlar Nisan ayına giriş yaptık, sizler için hareketli olacak. Bazı değişimlere ve değişikliklere bu hafta hazır olun. Emin olduğunuz işleri sağlam bir şekilde ilerletmeye çalışın.

Sevgili Aslanlar veya yükselen burcu Aslan olanlar Başlamak istediğiniz şeylere başlay bilir ama daha sağlam başlama yöntemleri seçebilirsiniz. Çok büyük adımlar atacaksınız kariyerinizle ilgili bir zirve döneme gidiyorsunuz. Mesleki açıdan kendinizi büyüttüğünüz ortaya koyduğunuz bir hafta olacak.

Sevgili Başaklar veya yükselen burcu Başak olanlar 25 günlük bir yolculuk başlıyor sizler için. Satürn ve Mars da birbirine iyice yaklaştı. Aşk ve duygusal anlamda hissettikleriniz de çok heyecan verici.

Sevgili Teraziler veya yükselen burcu Terazi olanlar Hayatınızla ilgili vereceği iniz kararlar çok önemli olacak. Yeni adımlar atacaksınız yeni başlangıçlar içerisinde olacaksınız. Evlilik kararı ayrılma kararı bu hafta çok önemli olacak. Koç burcundaki Güneş tutulmasına da ilerlediğimiz için bunları da tetikleyen bir hafta oluyor. bu hafta radikal kararlar içerisinde olacaksınız.

Sevgili Akrepler veya yükselen burcu Akrep olanlar Yakın çevre ilişkileriniz ilgili önemli dedikodular konuşmalar duyabilirsiniz. Bazı kararlar vermeniz gerekiyor olabilir. Kaygılar, Korkular biraz tetiklenebilir. Bol yürüyüş yapmaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Sevgili Yaylar veya yükselen burcu Yay olanlar Evlilik ve ilişkiler eviniz hareketlenecek. Yönetici gezegeni Merkür oluyor. Mümkün oldukça bu haftayı çok dürüst ve sakin geçirmeniz gerekiyor. Para ve finansla alakalı zorluklar ve talepleriniz olabilir. Çalışma ortamınız muazzam bir şekilde değişecek.

Sevgili oğlaklar veya yükselen burcu Oğlak olanlar Bu haftayla ilgili bazı kararlar almanız lazım. Parasal ve Finansal konularda harcamalarınız çok artmış olabilir. Ekonomik bağlamda çok acele hareketler içerisinde olmayın.

Sevgili Kovalar veya yükselen burcu Kova olanlar Şifa kazanacağınız adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Balıklar veya yükselen burcu Balık olanlar Satürn ve Mars artık kavuşmaya doğru gidiyor. Merkür geriliyor. Koç burcunda para evinizde geriliyor yani büyük radikal kararlar alıyorsunuz. Kendinizi kurban edeceğiniz roller içerisinde olmamanız gerekiyor.