genel

Astrolog Aygül Aydın, 25 Mart Ay Tutulması'nda 3 burç için müjdeyi verdi! İşte haftalık burç yorumu..

Ay Yengeç burcuna geçiyor, yeni haftada 3 burç hakkında süpriz gelişmeler söz konusu. Astrolog Aygül Aydın, 12 burç için 18-24 Mart haftasına dikkat çekti. İşte, 12 burç hakkında aşk, para, sağlık ve iş yorumu..

Abone Ol

Bu hafta astrolojik durumlar burçlara nasıl yansıyacak? Ünlü astrolog Aygül Aydın, 12 burç için ayrı ayrı açıklama yaptı. Ay'ın Yengeç burcunda doğru yol aldığı  yeni haftada Aydın, 3 burç için Mart ayı sona ermeden art arda mğjdeli haberi verdi.

Koçlar ya da yükselen burcu Koç olanlar; Ay yengeç burcunda başlıyorsunuz bu hafta. Aile teması vee evle alakalı konular önemli olabilir. Uzun zamandır hedeflediğiniz iş ve projelerinizi alakalı büyük aksiyonlar alacağınız bir haftaya hazırlık yapıyorsunuz. Aşk hayatınız duygusal dünyanızda büyük heyecanlar bu haftanın konusu olabilir.

Boğalar ya da yükselen burcu Boğa olanlar Ay yengeç burcunda haftaya başlıyorsunuz. İletişimsel sorunlar problemlere kazalara açık olabilirsiniz biraz dikkatli olun. Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacaksınız. Daha dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Bu hafta birazcık daha kendinizi duyma odaklı olmanızda fayda var. Finansal konular çok önemli bir noktada olacak.

İkizler veya yükselen burcu İkizler olanlar Yeni bir ev arkadaşı hayatınıza geldiği için yani biriyle bir şey paylaşıyorsunuz. Hafta başında özellikle pazartesi salı günü ödemeleriniz yapmak banka ve kredilerle ilgili işlerinizle ilgili sorun ve problemleri iyi yönetmeniz gerekebilir.

Yengeçler veya yükselen burcu Yengeç olanlar Sizler için önemli bir hafta olacak tabii satürn'den destek alacaksınız. Aşk ve ilişkilerden yana şanslı etkiler olurken kariyeriniz hedefleriniz adına da yeni projeler başlatabilirsiniz. Sadece konuşmalara yanlış anlaşılmalara kırıcı ifadelere dikkat edin. Pazartesi ve salı günü gelecek davetler teklifler buluşmalara da açık olun.

Aslanlar veya yükselen burcu Aslan olanlar Haftaya ay yengeç burcunda başlıyorsunuz. Biraz karanlık biraz yorgun biraz böyle Kendinizi nasıl ilerletecek bilemediğiniz bir şekilde başlıyor olabilirsiniz. 19 ve 20 Mart zamanlarında kendinizi daha iyi fazla ifade ettiğiniz ilişkilerde daha fazla söz sahibi olduğunuz konuşmak istediğiniz dile getirmek istediğiniz konuları konuşabileceğiniz bir başlangıç yapacaksınız.

Sevgili Başaklar veya yükselen burcu Başak olanlar Geleceğe yönelik konuşmalar yapın. Geçmişle alakalı konuları konuşmak için uygun bir zaman olmayabilir. Perşembe günü Sizin için çok önemli olacak perşembe günü yeni adımlar Yeni kararlar içerisinde olabilirsiniz.

Sevgili teraziler veya yükselen burcu Terazi olanlar Sizler için de çok güzel bir hafta olacak tabii ki bir terazi burcundaki ay tutulmasına gidiyoruz. Hhayatınızla ilgili büyük değişimlere hazırlıklı olmanız lazım. 20 Mart'tan sonra Güneş'in de Koç burcuna geçmesiyle birlikte ilişkiler evlilik ler ortaklıklarla ilgili yaşadığınız problem ve sorunlara bir son vereceksiniz.

Sevgili Akrepler veya yükselen burcu Akrep olanlar Akrepler sizler için güzel keyifli rahat bir hafta olacak diyelim. Jüpiter Uranüs kavuşumunun da sizin karşıt evinizde şu an süre gelen bir seyri olduğu için de ilişkiler konusunda çok tahammülsüz çok gergin ve artık bazı şeyleri yönetme konusunda bıkkınlık hissediyor olabilirsiniz. Daha sakin kalmaya özen gösterin. Çarşamba ve perşembe günü kariyerinizle ilgili büyük gelişmelere hazırlıklı olun.

Sevgili Yaylar veya yükselen burcu Yay olanlar Ay yengeç burcunda haftaya başlıyoruz. Tabii ki ortaklıklar ödemeler finansal konular önemli olacak. Güçlü bir hafta içinde olacaksınız.

Sevgili Oğlaklar veya yükselen burcu Oğlak olanlar Jüpiter Uranüs kavuşumu sizin hayattan zevk aldığınız yerler çocuklarla ilgili konuları biraz teşkil ediyor anlatıyor. yurt dışı planlarınız hedefleriniz çok daha fazla ön planda olabilir.

Sevgili kovalar veya yükselen burcu Kova olanlar Hareketli bir hafta olacak tabii güçlü bir haftaya giriyorsunuz. İş ortamınızda sorumluluklar size yıkılmış olabilir. birkaç gün sonra ilişki ve iletişim biçimlerinize büyük değişimler yapacaksınız. Finansal konularda alacaklarınız varsa terfii bekliyorsanız ödemelerinizin değişmesini bekliyorsanız güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Sevgili Balıklar veya yükselen burcu Balık olanlar 20 Mart'tan sonra biraz böyle krizli olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizi çok sıkıştırmayın yormayın.