genel

Arda Güler'in Real Madrid serüvenine şok karar! Ancelotti'den yorum geldi

Arda Güler'e dair haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Yaz transfer sürecinde Trendyol Süper Lig takımı Fenerbahçe'den İspanya LaLiga takımı olan Real Madrid'e transferi yapılan ve meydana gelen sakatlıklar sebebiyle İspanyol takımında tahmin ettiği performansı yakalayamayan Arda Güler'in sürecine yönelik iddilara bir yenisi daha eklendi.

Abone Ol

Arda Güler, Real Madrid'e transfer olduğundan beridir gündemde yerini koruyor. Bu aralar lider takımların kadrajında olan Arda için Real Madrid karara vardı.

Relevo'da paylaşılan habere göre Real Madrid, Arda Güler'i kiralama düşünceleri yer aldı.

Arda Güler'in süre alamamasından kaynaklı aktif oyuncu olma eğilimi kaçırdığı ve fiziksel gelişiminin yavaş gözlemlendiği ifade edilen haberde, bu nedenlerden ötürü Real Madrid'in oyuncuyu kiralamaya sıcak baktığı gelen iddialar arasında.

Bu sezon Bayer Leverkusen'de başarıdan başarıya imza atmasıyla birçok Avrupa liderinin gündeminde yer alan Xabi Alonso'nun Arda Güler'i kadrosuna dahil etmek istediği de ortaya atıldı.

Xabi'nin Real Madrid ile güçlü bağlantılarına değinildiği haberde Leverkusen'in yer aldığı hücum futbolunun Arda Güler için uygun olacağı düşünülüyor.

Alman basınında paylaşılan haberde ise, Borussia Dortmund'un, 18 yaşındaki futbolcuyla Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferi öncesi yakından takip ettiği ve düşündüğü dile getirildi.

Önümzüdeki sezonun hazırlıklarını şimdiden düzenleyen Dortmund'un, Real Madrid'de fazla forma taşıma şansı oalamayan Arda Güler'in kiralama kararına varılırsa yeniden değerlendrimeye alacaklarını ve harekete geçecekleri ileri sürüldü.

Real Madrid'in genç futbolcusu Arda Güler, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leipzig deplasmanında kadrodaydı. Önemli maçta iki değişikliğe giden Carlo Ancelotti, A Millî Takım'ın yıldızına oyunda yer vermedi.

Real Madrid taraftarları sosyal medyada Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e tepkisini yorumladı. İspanyol taraftarlar Rodrygo'nun değilde Arda'nın oyunda dahil etmesi yönünde paylaşımlara yer verdi. İtalyan direktör, Leipzig karşısındaki performansıyla eleştirilen Rodrygo'nun yerine Joselu'yu, sakatlık yaşayan Brahim Diaz'ın yerine ise Lucas Vazquez'i oyuna aldı.