genel

Araç tutkunlarının göz bebeği Toyota Corolla modelinde kaçırılmayacak fiyat listesi..

Bahar ayına giriş yapılmasıyla paylaşmış olduğu fiyat listesiyle yoğun ilgi gören Toyota’dan yeni bir hamle geldi. İşte Toyota Corolla güncel fiyat listesi…

Abone Ol

Toyota'nın en fazla seçilen araçlarından biri olan Corolla, yeni tasarımıyla araç tutkunlarının karşısına çıkıyor.

Aracın baz donanım seviyesinde bulunan 1.5 litrelik benzinli motor ve tam otomatik şanzıman ikilisi, hem ekonomik yakıt tasarrufu hem de performans açısından keyifli bir sürüş tecrübesi yaşatıyor.

Bu kombinasyon, Toyota Corolla'nın hem şehir içi hem de şehir dışı seyahatlerde cazip bir seçenek olarak değerlendirildiğini ön plana çıkarıyor.

Toyota Corolla, 1.5 litrelik motoru ile olağanüstü bir yakıt tasarrufu sağlarken, tam otomatik şanzıman ise sürücülere sıkıntısı ve rahat bir sürüş tecrübesi yaşatmayı başarıyor. 

Bu genel özellikler, en başta uzun seyahatlerde ve kalabalık trafikte sürücüler için ekstra bir fırsat oluşturuyor. Bunun yanı sıra, Toyota'nın bu modeli, çevreci planı ve düşük emisyon verisi ile de gözleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Toyota Corolla'nın bir diğer göz kamaştıran özelliği ise geniş yükleme deposu olan bagajı. 452 litrelik bagaj alanı, hem günlük seyahatlerde hem de uzun yolculuklarda gerekli olan geniş hacmi karşılamaya bir hayli yetiyor.

Bu yeni model, Toyota'nın kalite ve güvenilirlik standartlarını korurken, modern teknolojilerle donatılmış durumda.

Toyota Corolla, şık tasarımı, ekonomik ve performanslı motoru ile sınıfındaki diğer modeller arasında adından söz ettiriyor. 

Gelişmiş teknoloji özellikleri, geniş iç tasarımı ve keyifli sürüşü ile Toyota Corolla, hem bireysel kullanıcılar hem de aileler için mantıklı bir araç olarak piyasada yer ediniyor.

İşte Toyota Corolla Nisan ayı güncel fiyat listesi…

1.5 Vision Plus Multidrive S Fiyatı: 1.346.500 TL

1.5 Dream Multidrive S Fiyatı: 1.429.000 TL

1.5 Dream X-Pack Multidrive S Fiyatı: 1.512.500 TL

1.5 Flame X-Pack Multidrive S Fiyatı: 1.615.000 TL

1.5 Passion X-Pack Multidrive S Fiyatı: 1.727.500 TL