genel

Benzin ve Motorine dev zam geliyor ! Güncel akaryakıt fiyatları...

Dolar kuru tırmanışa geçtiği şu günlerde brent petrol fiyatları da yerinde durmuyor. Araç sahipleri dolar kurundaki yükselişten dolayı yıl içerisinde benzin ve motorin fiyatlarının yükselmesiyle hayli bir sıkıntı yaşadı. Hafta başından berli dolar kurundaki yükseliş benzin ve motorin fiyatlarına da vuracak. Benzin ve motorine ne zaman zam gelecek? Ayrıntılar haber detayımızda....

Abone Ol

Kamudanhaber- Özel haber Dolar kuru tırmanışa geçtiği şu günlerde brent petrol fiyatları da yerinde durmuyor. Araç sahipleri dolar kurundaki yükselişten dolayı yıl içerisinde benzin ve motorin fiyatlarının yükselmesiyle hayli bir sıkıntı yaşadı. Hafta başından berli dolar kurundaki yükseliş benzin ve motorin fiyatlarına da vuracak. Benzin ve motorine ne zaman zam gelecek? Ayrıntılar haber detayımızda....

Hemen her hafta benzin ve motorine ya zam ya indirim haberi gelmeye devam ediyor. Bu hafta benzine ve motorine zam geleceği duyuruldu.

Uluslar arası petrol fiyatlarında yaşanan artış, Rusya’nın petrol üretimini kısma uyarısının etkisiyle yükselmeye devam ediyor. Hal böyle olunca da bu hafta tüm akaryakıt fiyatlarına zam geleceği tahmin edildi.

Edinilen bilgiye göre brent petrol fiyatlarında yaşanan artış sebebiyle hafta başından itibaren benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceği belirtildi.

Aktarılan bilgilere göre çarşamba günü itibaren benzine 1,20 TL, motorine ise 1,10 TL zam geleceği belirlendi.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Gelecek zamla beraber İstanbul’da benzin fiyatı 19,80 TL’ye çıkarken motorin ise 23,10 TL’ye yükselecek. Güncel akaryakıt fiyatları ise: İstanbul’da motorin fiyatı 22,08 TL, benzin fiyatı 18,61 TL, LPG fiyatı 10,57 TL, Ankara’da motorin fiyatı 22,25 TL, benzin fiyatı 18,82 TL, LPG fiyatı ise 10,83 TL, İzmir’de motorin fiyatı 22,35 TL, benzin fiyatı 18,82 TL, LPG fiyatı ise 10,58 TL olarak belirlendi.