genel

Apple Music'e öğrenci indirimi geldi! Şartlar neler?

Abone Ol

Apple bugün Apple Music'teki öğrenci indirimini daha çok ülkeye sunmaya başladığını duyurdu. Bugün gelen haberlere göre Apple, Apple Music öğrenci indirimini ayın sonuna kadar 82 yeni ülkeye daha getiriyor. Bu ülkeler arasında İsrail, Malezya, Filipinler, Polonya, Portekiz ve Tayvan yer alırken, bu indirim abonelik fiyatından %50'lere kadar varıyor.

Bu indirim, 2016 yılından bu yana ABD, İngiltere, Danimarka, İrlanda, Almanya, Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde mevcuttu., "Apple Music'in mevcut olduğu neredeyse tüm ülkelere" yayını yapıyor.

TÜRKİYE VAR MI? Ülkemizde ise lisans eğitimi veren üniversitelere ve yüksekokullara kayıtlı öğrenciler Apple Music'e indirimli aylık ücretle katılabilirler. Bunun için doğrulama yapmalısınız. Doğrulama ve daha fazla bilgi ise Apple'ın resmi sitesinde.

Ayrıca sitede yazan bilgilere göre gerekli şartlar şunlar;

Apple Music'e öğrenci olarak katıldığınızda, bir öğrenci doğrulama hizmeti olan UNiDAYS, lisans eğitimi veren bir üniversiteye veya yüksek okula kayıtlı olduğunuzu doğrulamalısınız.

UNiDAYS düzenli aralıklarla öğrencilik durumunuzu yeniden doğrular. UNiDAYS artık bir öğrenci olmadığınızı belirlerse veya Öğrenci aboneliğiniz 48 ayı doldurduysa, aboneliğiniz otomatik olarak Apple Music Bireysel aboneliği haline gelir.

Apple bugün Apple Music'teki öğrenci indirimini daha çok ülkeye sunmaya başladığını duyurdu.