genel

Ankaralı Ayşe'nin arkasında dans ederek tanınan ünlü güzel Demet Özdemir'in dansçıyken aldığı ücret şaşırttı!

Flash TV'deki Ankaralı Ayşe'nin programında dansçı olarak ünlenen Demet Özdemir'in o zamanlar kazandığı para şok etti...

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile kısa ve sallantılı süren evliliğini sonlandıran Demet Özdemir, bugün Ankaralı Ayşe'nin magazin programında yaptığı açıklamalar ile bir daha gündeme geldi.

Demet Özdemir, Ankaralı Ayşe'nin Flash TV'deki programında abla ile birlikte dansçı olarak çalışırken aldığı para şok etti. Ankaralı Ayşe'nin Demet Özdemir hakkında "Demet'te ünlü olacak bir enerji vardı." dediği açıklamayı gelin hep beraber bakalım...

Ankaralı Ayşe, Demet Özdemir ile ilgili şöyle konuştu "Ablasıyla birlikte programa geliyorlardı. Dansçı olarak programa geliyor ve ekmeğini bu şekilde kazanıyordu."

Güçlü kadınlar her zaman desteklerim. "Demet'in naifliği ve güzel güzel giyinmesi unutmuyorum. İşine olan saygısı ve duruşunu unutmuyorum."

"Ben ekibimde kim gönüllü kim gönülsüz çalışıyor bakardım. Gönülsüz bir insanı ekibimde istemezdim. Demet'te ünlü olacak bir enerji vardı. "

"Bir insan işine sadık, işine saatinde geliyorsa ve görevini eksiksiz bir şekilde yerine getiriyorsa başarı kaçınılmaz oluyor. Demet'i kadroya ben seçmedim. Yapımcımız seçiyordu. "

"Demet ve ablası bir dans okulundan gelmişti. O günün parasına program başına 50 TL alıyordu. Program da 2010 yılında çekiliyordu. Haftada bir gündü program." diye konuştu.