genel

AK Parti emekliler için yeni formülü gündeme aldı! Elektrik, su gibi temel kalemlerde teşvik verilebilir...

Yılın ikinci yarısı için emeklilere yapılan yüzde 25'lik artış sonrası AK Parti'nin 'köyünde kal' planı üzerinde durduğu öğrenildi. Bu bağlamda memleketine taşınan emeklilere elektrik, su gibi temel kalemlerde teşvik verilebilir. İşte detaylar...

Abone Ol

Emeklilere yapılan yüzde 25'lik artışın ardından MHP liderinin memurlara yapılan seyyanen zammın emekli maaşlarına da uygulanması talebi sonrası 'seyyanen zam' iddiaları gündeme geldi. Ancak AK Parti'nin emekliler için farklı bir proje üzerinde çalışıldığı öğrenildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, AK Parti'de hayat pahalılığı ve fahiş kira fiyatlarının en çok yaşandığı kentlerden olan İstanbul için 'köyünde kal' planı gündeme geldi. Buna göre memleketine taşınan emeklilere elektrik, su gibi temel kalemlerde teşvik verilebilir.

Kulislerde AK Parti'nin İstanbul'un nüfusunu azaltabilmek için plan hazırlığında olduğu yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. AK Parti'de plana göre emekliye İstanbul'dan taşınması halinde elektrik, su gibi temel kalemlerde teşvik verilebilmesi için hazırlıklar yapıldığı öğrenildi.