genel

Acun Ilıcalı'dan, son dakika golü! Fenerbahçelilerin hayalleri suya düştü!

TV8 VE TV8,5 Kanalının sahibi Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçelilere kötü haber geldi. Ayrıntılar haber detayımızda...

Abone Ol

TV8 VE TV8,5 Kanalının sahibi Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçelilere kötü haber geldi. Ayrıntılar haber detayımızda...

Türkiye’de UEFA Avrupa Ligi yayıncısı son iki yıldır EXXEN. Başarılı dijital platform, bu yıl bazı maçları TV8,5 ekranlarından şifresiz yayınlıyor.

Geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonspor-Basel eşleşmesinin de şifresiz yayınlanması, futbolseverleri gelecek turlar için beklentiye soktu. Bu da “Sevilla-Fenerbahçe TV8’den yayınlanacak mı?” sorusunu beraberinde getirdi.

Trabzonspor’un mücadelesinin şifresiz yayınlanması, Fenerbahçe taraftarlarında bir beklentiye sebep oldu. Birçok taraftar Sevilla ile Fenerbahçe arasındaki mücadelenin şifresiz yayınlanmasını talep etti.

Açıklanan programda Sevilla-Fenerbahçe maçı yer almadı TV8 ve TV8,5 hafta başında yayınlayacağı mücadeleleri açıkladı. Programda Sevilla ile Fenerbahçe arasındaki mücadele yer almadı. Bu da karşılaşmanın EXXEN ekranlarından yayınlanacağı anlamına geldi. Perşembe 23.00’teki mücadeleyi, EXXEN’den takip edebilirsiniz.

TV8,5’un açıkladığı programda 2 Şampiyonlar Ligi ve 2 Avrupa Ligi maçı yer aldı. Ayrıca Konferans Ligi temsilcimiz Sivasspor’un zorlu Fiorentina deplasmanında neler yapacağının yanıtı da TV8,5 ekranlarında verilecek. TV8,5’un ekranlara getirdiği ve önümüzdeki günlerde getireceği maç programı şu şekilde:

Salı 20.45 Lazio-AZ Alkmaar 23.00 Benfica-Club Brugge Çarşamba 23.00 Tottenham-Milan Perşembe 20.45 Roma-Real Sociedad 23.00 Fiorentina-Sivasspor