genel

Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine dev yardım!

Türkiye'nin deprem yaralarının sarılması için herkes elini taşın altına koymaya devam ediyor. Son olarak Acun Ilıcalı deprem bölgesine büyük miktarda yardım yapacağını açıkladı.

Abone Ol

Acun Ilıcalı'nın Kahramanmaraş depremi sonrası depremzedeler için bağış yapacağı Haluk Levent tarafından duyuruldu. Türkiye genelinde depremzedelere yardım etmek için harekete geçildi.

Deprem bölgesine yardım etmek isteyen vatandaşlar, gerekli kurumlar aracılığıyla bağışlarını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda, yerel otoritelerin yapmış olduğu çağrılara da cevap vererek, el ele vererek depremzedelere yardımcı oluyorlar. Ünlü isimlerin başlattığı yardım kampanyaları da, depremin etkisini hafifletmeye yardımcı oluyor.

Haluk Levent, Kahramanmaraş depremini takiben, afetzedelere yardım kampanyası başlattı. Kendisi son dönemde AHBAP Derneği'ndeki çalışmaları ile de tanınıyor.

Haluk Levent, açıklamasında Acun Ilıcalı'nın Kahramanmaraş depremi sonrası yapmış olduğu yardımı duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile depremzedelerin yardımına katkı sağlamaya çalışan ünlü isimlere destek verdi.

Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın deprem bölgesine yaptığı yardımı şu sözlerle paylaştı:

"Sevgili Acun Ilıcalı, yarından itibaren bölgeye 100 tır su gönderiyor. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteynerlerin içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler"

Acun Ilıcalı, deprem sonrası Twitter hesabından açıklama yapmış ve "Hepimizin yüreğini yakan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Dualarımız enkaz altında bulunan yurttaşlarımızla. Geçmiş olsun Türkiye’m!" demişti.