genel

Acun Ilıcalı sinirlendi, moderatör gözyaşlarına boğuldu

TV8 ekranlarında yeni sezonuyla gündemden düşmeyen Survivor All Star yarışmasındaki ortalık darmaduman oldu. Acun Ilıcalı sinirlendi, moderatör gözyaşlarına boğuldu. İşte olayın ayrıntıları..

Abone Ol

Survivor'da, Merve Aydın, Yunus Emre ve Mustafa Kemal üçlüsü tartışması dinmek bilmedi; Acun Ilıcalı'yı ciddi anlamda bu tartışma çıldırtmıştı.

Acun Ilıcalı'nın öfkeden sandalyeyi fırlattığı saniyeler herkesi şaşkına çevirirken bir başka durum ise ayrıca tepkilere neden oldu.

SMS oylamasının yer almadığı yeni sezonda Survivor All Star'da neredeyse her geçen gün kavgasız yayın olmuyor.

Bitmek bilmeyen tartışmalardan biri de Survivor'ın son bölümünde yer aldı. Merve Aydın ve Mustafa Kemal arasında geçen tartışmada Merve konseyde gözyaşlarını tutamadı.

Merve'nin söylediklerini kaleye almayan Mustafa Kemal tepki vermeyi sürdürürken birden araya Yunus Emre girdi ve Mustafa Kemal'e sert davrandı.

Konseye 15 dakika mola verilmesi üzerine fazlasıyla öfkelendiği fark edilen Acun Ilıcalı, yeni bölümde sinirini kontrol edemedi ve sandalye fırlattı.

Fakat Acun Ilıcalı'nın bu kadar  sinirlenmesinin daha da ilgiç yanı ise Survivor Ekstra'da görüldü. Moderatör Murat Özarı, Acun Ilıcalı'yı bu kadar öfkelendiridikleri için canlı yayında gözyaşların boğuldu.