genel

Acun Ilıcalı Ersin Korkut'u teselli etmenin yolunu buldu! Acun Ilıcalı Ersin Korkut'a sürprizini canlı yayında duyurdu...

Abone Ol

Survivor'a vedasıyla herkesi hüzne boğan Ersin Korkut köpeği Mess'in ölüm haberiyle yıkılmıştı. Survivor 2020'de sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut ani gidişiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.. Ersin Korkut Survivor'da yarışırken ölen köpeği Mess'in haberini ustası Yılmaz Erdoğan'dan almış sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapmıştı. Acun Ilıcalı köpeği Mess'i kaybetmenin acısını yaşayan Ersin Korkut'u teselli etmenin yolunu buldu. Acun Ilıcalı Ersin Korkut'un acısını biraz olsun dindirebilecek sürprizini canlı yayında duyurdu. İşte Acun Ilıcalı'dan Ersin Korkut'a sürpriz açıklaması...

Survivor'a vedasıyla herkesi hüzne boğan Ersin Korkut köpeği Mess'in ölüm haberiyle yıkılmıştı. Survivor 2020'de sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut ani gidişiyle sosyal medyanın gündemine oturdu..

Eleme sonrası konuşan Korkut, "Sakalım çok uzadı, böyle gidersem beni tanır mı tanımaz mı bilmiyorum. Köpeğim için ayrı bir karavan aldım. Gidince ilk köpeğimi sonra ailemi göreceğim. İlk an nasıl olacak, nasıl tepki verecek merak ediyorum" dedi. Acun Ilıcalı ise köpeğine düşkünlüğüyle bilinen Korkut'a köpeğinin haftalarca önce öldüğünü ilk etapta söyleyemedi.

Acı haberi veremeyen Ilıcalı, Korkut'un kuzeni olan oyuncu Yılmaz Erdoğan'dan yardım istemişti. Ersin Korkut Survivor'da yarışırken ölen köpeği Mess'in haberini ustası Yılmaz Erdoğan'dan aldı.

Ersin Korkut aldığı acı haber sonrasında sonrasında sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapmıştı. "BÖYLE SEVGİ GÖRMEK NE KADAR DEĞERLİ" Aldığı ölüm haberiyle yıkılan Ersin Korkut, ilk şoku atlattıktan sonra sosyal medya hesabı Instagram'dan Mess'le olan bir pozunu paylaşarak "Böyle bir sevgi görmek insanin acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız..." dedi.

Acun Ilıcalı köpeği Mess'i kaybetmenin acısını yaşayan Ersin Korkut'u teselli etmenin yolunu buldu. Acun Ilıcalı Ersin Korkut'un acısını biraz olsun dindirebilecek sürprizini canlı yayında duyurdu. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğü haberi verildikten sonra daha fazla üzülmemesi için kendisine Mess'e benzeyen aynı cins bir köpek alındığını açıkladı. KÖPEĞİ CANLI YAYINA ÇIKARDI Dominik'ten yayına katılan Acun ılıcalı ilk olarak orada bulunan ve Ersin Korkut'un hayatını kaybeden köpeğine çok benzeyen bir köpeği yayına çıkardı.

ARKADAŞLARINDAN ERSİN KORKUT'A SÜRPRİZ Ilıcalı, Ersin Korkut'un arkadaşlarının ünlü oyuncuya, ölen köpeğine benzer bir köpek aldıklarının müjdesini verdi. Ilıcalı köpeğin 6 aylık olduğunu söyledi. Ilıcalı açıklamasında "Ersin'e göstermedik ilk başta şok olmasın diye. Önden anlattık ona sonra tepki göstermedi. Ersin'e arkadaşları Mess'e benzeyen bir köpek almış" dedi.