genel

7-13 Aralık haftası nasıl geçecek?

Abone Ol

Haftaya Ay’ın Başak burcundaki etkisi ile iş odaklı başlıyoruz. Çok çalışkan olabilir ve yarım kalan işlerimizi hızlı bir şekilde tamamlayabiliriz. Çok detaycı ve titiz olacağımız için gözümüzden hiç bir şey kaçmayabilir. İş toplantıları ve yeni anlaşmalar için uygun bir gün, gündemimizde parasal konular olabilir.

Sağlık kontrollerimizi yaptırmak, spora ya da diyete başlamak için uygun bir gün. Daha sağlıklı olmak için yeni kararlar alabiliriz. Bu etkiler salı günü de devam edecek.

8 aralık Salı öğlen ve gece saatlerinde Ay’ın Plüton, Jüpiter ve Satürn ile gerçekleşecek olumlu açıları özellikle duygusal anlamda güzel bir gelişmenin habercisi olabilir. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

10 Aralık Perşembe 11:30’da Ay ve Mars arasında çok sert bir açı gerçekleşecek dikkat! Ayrıca aynı gün 18:21’de de Ay ve Plüton arasında çok sert bir açı gerçekleşecek, ayrıca aynı gün gecr saatlerinde de Ay hem Jüpiter hem de Satürn ile çok sert açı yapacak, her türlü kaza ve kavga enerjisine dikkat! Ayrıca gündemde deprem ya da yeraltını etkileyecek bir olay olabilir!

Şiddet ya da risk içeren olay ve ortamlardan uzak durmaya çalışmak faydalı olacaktır!

9 Aralık Çarşamba ve 10 Aralık Perşembe Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve ilişkilerimizi güçlendirmek için çok önemli günler olacak. Var olan ilişkimizi daha da güçlendirebilir, bozulan bir ilişkimizi kurtarmak için adım atabilir ya da kötü giden bir ilişkiyi tamamen sonlandırıp koparabiliriz.

13 Aralık Pazar Ay Yay burcunda olacak, evde keyif yapabilir, derin kitaplar okuyup öğretici filmler izleyebilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, yabancı kültürleri araştırabilir ve yabancı yerler ya da insanlarla ilgili bir gündem yaşayabilirsiniz. Açık havada yürüyüş yapmak ve spora başlamak için çok uygun bir gün olabilir. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

11 Aralık Cumartesi Ay ve Uranüs arasındaki sert açı ani ve sürpriz haberler almamıza sebep olabilir, duygusal krizler yüzünden olabilecek ani kavga ve kopuşlara dikkat! Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyip huzur verebilir.

Zaten 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasının etkisini bu hafta yoğun bir şekilde hayatımızda hissedeceğiz, ani bitiş ve başlangıçlara açık, sürprizli bir haftadayız.

Ay Terazi burcundayken ilişkiler dışında ana konularımız güzellik, estetik, sanat, moda, adalet ve sosyal hayat olabilir. Bu konularla ilgili yeni bir gündem olabilir. Her türlü bakım ve güzellik işlemlerini yaptırmak ya da yeni bir imaj denemek için uygun günlerde olacağız. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

11 Aralık Cuma ve 12 Aralık Cumartesi Ay Akrep burcunda olacak, çok tutkulu ve hırslı olabiliriz. Aşırı kıskançlık, kin ve intikam duygularına karşı dikkatli olmak gerekebilir! Özel hayatınızda biri varsa çok tutlulu bir hafta sonu geçirebilirsiniz.