genel

500 Bin TL Altında İkinci El Araç Avantajı! İşte Fiyatlar ve Modeller

500 bin TL'nin altında bir bütçesi olanlar için güvence altında ikinci el araç fırsatı! Mart ayında, Renault'un sunduğu geniş araç yelpazesi içinde Peugeot, Ford, Citroen, Fiat, Volkswagen, Hyundai ve diğer markaların modelleri bulunuyor. Firma, garanti kapsamında araçları ikinci el piyasasına sunarak güvenli alışveriş imkanı sağlıyor.

Abone Ol

Mart ayı itibariyle, Renault'un ikinci el yenilenmiş araç fiyatları açıklandı. Bu araçlar için Renault, test sürüşü, ekspertiz, mekanik ve karoser onarımı gibi çeşitli hizmetler sunuyor. Araçlar ayrıca Renault Estetik sürecinden geçirilerek detaylı iç ve dış temizlikleri yapılarak yenileniyor. Kalite kontrolü sağlanarak piyasaya sunuluyorlar

Fabrika, Renault, Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo gibi birçok markanın bilinen modellerine hizmet veriyor. İşte 500 bin TL'nin altında ikinci el araç modelleri ve fiyatları: