genel

3 burç çok üzülecek! Astrolog Aygül Aydın'dan 12 burç için günlük burç yorumu..

Ay Kova burcuna doğru yol alırken Nisan ayında sürpriz haberlerin gelebileceğini ifade eden Astrolog Aygül Aydın, hayallerine ulaşmak için burçlara değerlendirmelerde bulundu. İşte Aygül Aydın'dan 12 burç için kritik açıklamalar..

Abone Ol

Bugün gökyüzündeki olaylar burçlara nasıl yansıyacak? Yaklaşan 8 Nisan Güneş tutulması öncesi Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek değerlendirmeler yaptı. İşte günlük burç yorumu..

Koç İçinizden geldiği gibi davrandığınız son gün olabilir. Olayları gözlemleyin ve tepki vermekte doğru zamanı bekleyin.

Boğa Manevi olarak güçlenmeniz için yeni proje ve sorumluluk alanlarına yönelebilirsiniz. Sosyal alanlarda bu yüzden aktif bir gün geçireceksiniz. Ancak her şeyi tek başınıza üstlenmenin anlamı yok.

Yengeç Hayatınıza vermek istediğini şekil konusunda fikir sancıları yaşıyorsunuz. Bunun için çabaladığınız bir dönemdesiniz. Yolculuk planlarınız var ama hava koşullarını göz ardı etmeyin.

İkizler İnisiyatif alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Ancak aileniz ve çevreniz sorumluluk almakta size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir.

Aslan Bazı hesapların tutması, maddi ve manevi olarak sizi yorabilir. Harcamalar kadar tutarlı davranışlar da önemlidir.

Başak Kendinizi temize çıkarmak isteyebilirsiniz. Nasıl yapacağınız konusunda profesyonel destek de almanız mümkün. İlişkiler konusunda da artık net bir fikriniz oluşuyor.

Terazi Sağlık sorunlarınızı temelinde az su içiyor oluşunuz olası. Yapabileceğiniz şeyler konusunda hala gücünüz var ve bunu önemseyin.

Akrep Eskide kalan varsa artık omuzlarınızda taşımanın bir manası yok. Yeni kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Fayda görmediğiniz şeyleri taşımamayı öğrenin.

Yay Aile içerisindeki sorunlar konusunda herkesin dikkatli olmasını sağlayın. Açık ve net bir iletişim kurmanın önemini onlara anlatın.

Kova Ekonomik konularda bilinçli olmanız gereken bir dönem yaşıyorsunuz. Büyük ve riskli harcamalardan kaçının.

Oğlak Kendinizi karamsarlığa itmeden duygusal hassasiyetinizi geçirmek zorundasınız. Yaratıcı çalışmalar ve iyi dostlarla kurulacak muhabbet ortamları bunu sağlayabilir.

Balık Kendinize zaman ayırmak zorundasınız. Bundan neden kaçtığınızı kendinize sorun. Bazı spor dallarıyla ilgilenmenin zamanı gelmiş olabilir.