genel

24 Şubat Başak Dolunayı etkisi: Astrolog Dinçer Güner'in 12 burç hakkında aşk, para, sağlık yorumu..

24 Şubat 2024 Cumartesi günü Başak burcunda yaşanacak dolunayın yansımaları 10 gün devam edecek. Türkiye saatiyle 15:30'da 5 derecedeki Dolunayın dışında Venüs Mars kavuşumu da oluşacak. Başak dolunayının burçlara yansıyacak olan etkilerini paylaşan astrolog Dinçer Güner, "Kalpler kolay kırılabilir. Hem kendimize hem de başkalarına karşı daha sabırlı olmamız gerekiyor." dedi. İşte Dinçer Güner'den 12 burç hakkında aşk, para, sağlık yorumu...

Abone Ol

Bu hafta Ay, Başak burcunun ayrıntıcı ve titiz ruhuna evrilecek. Astrolojik durumlarda 24 Şubat 2024 Cumartesi günü Başak dolunayı geliyor. Astrolog Dinçer Güner 12 burç j-hakkında tek tek açıklamlarda bulundu. Dinçer Güner'in yorumu şu şekilde:

"Dolunay haftasındayız! Başrolde Satürn olduğundan kısıtlamalar, sorumluluklar, görevler artacaktır. Krizler yaratmak yerine çözüm üreten bir tarafta olmamızda fayda var. Bakalım bu hafta gündelik yaşama ve burçlara neler getirecek?"

"Başarı şansı yüksek" "Bugün Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Oldukça hareketli bir gün, tembelliğe pek izin yok ve iletişim zamanı... Önemli haberler alıp vereceğiz. Aynı anda birden çok işle ilgilenebiliriz ama dikkat, odaklanma sorunları da yaşayabiliriz. Araştırma, eğitim konularındaysa başarıyı yakalama ihtimalimiz yüksek."

"Rüyalar etkili" "Yarın Ay 6.19 ile 6.24 arasında İkizler burcunda boşlukta olacak, akabinde Yengeç burcuna geçecek. Güneş de Balık burcuna geçecek ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş, Balık burcuna geçtiği andan itibaren yeteneklerimiz ve benliğimiz ikinci planda kalmaya başlar. İsteklerimizden çok çevremizdeki insanların ihtiyaçlarını karşılamaya hazır oluruz. Başkalarına faydalı olma, yardım etme motivasyonumuz, empati yeteneğimiz artar. "

"Evle ilgili işler için ideal" "Salı Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Aileyle ilgili önemli konuları halletmek, açıklığa kavuşturmak, aileden izin almak, barışmak, duygularımızı ifade etmek, duygusal meseleleri konuşmak için güzel bir gün. "

"İlişkiler ateşli" "İlişkilerde daha ateşli ve heyecan verici bir dönem olabilir, cesur ve tutkulu adımlar atabiliriz. Bu dönemde flört ve sosyal ilişkiler daha hareketli ve keyiflidir, romantik bağlar oluşturmak kolaylaşır."

"Zihnimiz dağınık olabilir. İhtiyaç duyana şefkat göstermek Merkür Balık süresince daha kolaydır. Sanatın her koluyla ilgilenebiliriz. Romantik duygular ve hassasiyet artar. Kalpler kolay kırılabilir. Kaba ve şiddet içeren tavırlar çok göze batar."

"Kararlar gerçekçi" "24 Şubat Cumartesi 5 derece Başak burcunda Satürn ve Merkür etkili dolunay meydana gelecek (etki süresi -5/+10 gün). Başak burcu, detaylarla ilgilenmeyi, düzenli çalışmayı temsil eder. Dolunay döneminde detaylara daha fazla dikkat edebilir, hedeflerimize yönelik planlar yapabiliriz. Dolunay mantıklı kararlar almamıza yardımcı olabilir. " dedi.

Koç  Bir taraftan yetiştirilmesi gereken işler, diğer taraftan hiçbir şey yapmak istemeyen siz! Uyku ve yemek düzeninize dikkat edin. Bu ara çevrenizden eleştiriler alabilirsiniz. Önce ne söylediklerini anlamaya çalışın, hemen tepki vermeyin. İş konuları kontrolden çıkabilir ama düzeltmenin yolunu bulacaksınız.

Boğa  "Bekârsanız bu dolunay size ciddi düşüneceğiniz bir ilişki getirebilir. İlişkiniz varsa evliliği, evliyseniz çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Ama her şekilde burada anahtar kelime sorumluluk olacaktır. Ev, araba alma planlarınız varsa Satürn size ödeme ve düzen kurma sorumluluğu verecek. "

İkizler  "Bu dolunayla odak noktanız eviniz, aileniz olacak gibi. Bu konularda ekstra sorumluluk almanız gerekebilir. Evde bir şeyleri toparlamak, düzenlemek isteyebilirsiniz. İşle ilgili önemli bir anlaşma söz konusu olabilir, görevleriniz artabilir. Ama ev ve iş arasında ciddi bir denge mücadelesi sizleri bekliyor."

Yengeç  "Kullandığınız gereçlerinden kendinizi ifadeye kadar iletişimle ilgili her konuda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Seyahat planları, projeler geçici olarak askıya alınabilir. Bu dolunay zamanı biraz nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Ancak zam istemek, kredi almak, bir şeyler satmak gibi işler için uygun bir dönem değil."

Aslan  Bu dönem finansal konularda ekstra sorumluluk alabilirsiniz. Yaratıcı işlerden gelir elde etmek adına adımlar atabilirsiniz. Düzgün bir bütçe yapmanız gerekebilir. Beklenmedik büyük bir harcama gündeme gelebilir. Ya da mal, kâr paylaşımı, nafaka gibi konularda işler planladığınız gibi gitmeyebilir.

Terazi  Bu ara yaşamın kontrolü pek elinizde olmayabilir. Meditasyon, yoga benzeri çalışmalar dengede kalmanıza yardımcı olabilir. Dış dünya sizi ruhsal açıdan epey yorabilir. En iyisi etliye sütlüye hiç karışmamak. Sağlığınıza dikkat edin, bağışıklığı güçlü tutun. Yoğun bir tempo bekliyor sizi ve hataya hiç yer yok.

Terazi  Bu ara yaşamın kontrolü pek elinizde olmayabilir. Meditasyon, yoga benzeri çalışmalar dengede kalmanıza yardımcı olabilir. Dış dünya sizi ruhsal açıdan epey yorabilir. En iyisi etliye sütlüye hiç karışmamak. Sağlığınıza dikkat edin, bağışıklığı güçlü tutun. Yoğun bir tempo bekliyor sizi ve hataya hiç yer yok.

Akrep  Sosyal yaşamınıza çekidüzen vermenizi gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dolunay sürecinde size iyi gelmeyen bir sosyal ilişkinizi bitirebilirsiniz. Odak noktanız arkadaşlarınız olacak. Bir dostunuz sizden bir yardım isteyebilir ve istemeseniz bile bu desteği vermek zorunda kalabilirsiniz.

Yay  "İş ve kariyerinize ilişkin konular gündemde. Daha yaratıcı olmanız beklenebilir. İşte kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz ama üstünüze düşeni yaptığınız zaman takdiri de toplayabilirsiniz. İş arayışınız varsa düşük maaşlı bir iş karşınıza çıkabilir. Onu değerlendirin, uzun vadede çok kazanabilirsiniz."

Oğlak  "Yurtdışı, yabancılar, eğitim, hukuksal konular, seyahatler ön planda olacak. Bu konularda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Satürn’ün etkisiyle sorumluluklarınız artabilir. Bu dolunay zamanı finansal konularda dikkatli olmanızda fayda var. Cebinizden plan dışı bir paranın çıkabileceğine işaret etmekte."

Kova  "Maddi konular, krediler, burslar, mirasla ilgili konular, eş ya da ortağınızın finansal durumu gündeminiz olabilir. Kendinizi biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Belki harcamalarınıza biraz dikkat etmeniz, borçlarınızı düzene sokmanız iyi olabilir. Bu dolunay ev, araba için kredi sorumluluğu altına girebilirsiniz."

Balık  "Gündemde ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar var. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Yaşça sizden büyük biriyle duygusal yakınlaşmalar olabilir. Bu dönem eleştirilere duygusal tepkiler vermeden önce sakince düşünmenizi tavsiye ederim. Sağlığınıza özen gösterin ve bedeninizi iyi dinleyin." şeklinde yorumladı.