genel

2024 Ford Focus fiyatını görenler gözlerine inanamıyor!

Otomobil dünyasında güçlü bir konuma sahip olan Ford, Focus modeline dev bir kampanya yaptı. İşte Ford Focus donanım seçenkleri ve güncel fiyat listesi..

Abone Ol

Ford Focus, C Sedan kategorisinde uzun zamandır ciddi başarılara imza atmaya devam ediyor, sınıfında satış rakamlarına resmen ulaştı.

Bu güçlü duruşunun perde arkasındaki sebeplerinden biri, sportif ve perfomans kombinasyonunu dengede tutabilmesi olarak değerlendiriliyor.

Ford, Focus ile geniş ailelerin de gereksinimlerini de unutmayarak, 511 litrelik büyük bagaj alanıyla uzun seyahatler için mantıklı bir seçenek haline geliyor.

Bu büyük iç mekan, kullanıcıların valizlerini daha fazla eşya doldurabilmesine fırsat sağlıyor, bu sayede tatil seyahatleri ve alışverişlerde kolaylık avantajı sunuyor.

Arka koltukta oturan yolcular için de Ford Focus, konforundan ödün vermiyor.

Model, arka koltukta oturanlara baş ve diz mesafesini koruyarak, uzun seyeahtlerde bile konforlu bir seyahat yaratıyor. Bu özellik, aileler için Focus'u seçmek için mantıklı bir tercih.

Ford Focus, motor seçenekleri analmında da sürücülerin ciddi oranda tercihler vaad ediyor. Hibrit, benzinli ve dizel motor seçenekleri ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Bu kadar seçenek, hem yakıt tasarrufu hem de performans bakımından kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

Bunların dışında, manuel ve tam otomatik vites seçenekleriyle sunulan Ford Focus, sürücülerini yeterince düşünüyor gibi görünüyor.

Ford Focus'un sağladığı bu büyük yelpaze ve kullanıcıyı düşünen özellikler, onu C Sedan sınıfında dikkat çekmesine neden oluyor.

Ford Focus, kullanıcılarına sağlamış olduğu geniş bagaj kapasitesi, konforlu arka koltuk uzunluğu ve çeşitli motor paketleriyle, birçok kitlee hitap etmeyi başarıyor.

İşte Ford Focus'un donanım seçenekleri ve fiyat listesi..

Sedan, 1.5L Ti-VCT 123PS, 6 İleri Manuel, Benzin Trend X Fiyatı: 1.281.300 TL

Hatchback, 1.0L mHEV EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit Titanium Fiyatı: 1.658.200 TL

Hatchback, 1.0L mHEV EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit Titanium X Fiyatı: 1.708.400 TL

Hatchback, 1.0L mHEV EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit Titanium Stil Fiyatı: 1.675.500 TL

Hatchback, 1.0L mHEV EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit Active Fiyatı: 1.658.200 TL

Hatchback, 1.0L mHEV EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit Active X Fiyatı: 1.720.900 TL

Hatchback, 1.0L mHEV EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit Active Stil Fiyatı: 1.681.100 TL