genel

2023 Yılının en şanslı ve en şansız burçları...

2023 yılına sayılı günler kala yeni yılın heyecanı ve beraberinde getirecekleri bizler için koca bir merak konusu olurken astrologlar tarafından merakları giderecek yönde açıklamalar gelmeye devam ediyor. 2023 yılının en şanslı ve en şanssız burçları belli oldu. Peki, hangi burçlar için 2023 yılı adeta kocaman bir şans yılı olacakken hangi burçlar hezimet yaşayacak? İşte, yanıtı...

Abone Ol

Kamudanhaber/ Özel Haber Yeni yıl heyecanıyla, bereketiyle yaklaşırken bizler de kocaman soru işaretleri ile dolu sorularla yeni yıla girmeye hazırlanıyoruz.

2023 yılı için açıklamalarda bulunan astrologlar bazı burçlar için 2023 yılını adeta şans yılı olarak nitelerken bazı burçlar için de şansızlıkların art arda yaşandığı uğursuz bir yıl olarak nitelendiriyor.

Peki, 2023 yılında şanslarından dolayı asla yüzü solmayacak olan burçlar ile adate 2023 yılının bahtsız burçları hangi burçlar olacak?

2023 yılının en bahtsızları adeta 2023 yılının başlamadan bir an önce bitmesini dört gözle bekleyecek burçları:

Başak Burcu Titizlikleri ile nam salmış başak burcuna 2023 yılı pek iyi gelmeyecek. 2022 yılında kaybettiklerini büyük bir özlemle bekleyecek olan başakların 2023 yılı yorgun ve ağlamaklı günlerin hakim olduğu koca bir yıl olarak karşımıza çıkıyor.

Balık Burcu Duygusallıkları ile sık sık anılan balıkların peşini 2023 yılında hüzün pek bırakmayacak gibi duruyor. Duygu durumunda yaşanan melankoli sosyal yaşamda şansızlıkları da beraberinde getirecek.

Kova Burcu Sevecenlikleri ile bilinen kovalara kötü haberi vermekten her ne kadar üzüntü duysak da şimdiden uyarıda bulunmayı görev olarak görüyoruz. 2023 yılı için haritanızda sağlık problemleri baş gösterecek gibi duruyor kovaların şimdiden sağlıklarına çok dikkat etmelerini ve gereken önlemleri almaları gerektiğini belirtelim.

2023 Yılının en şanslı burçları ise belli olurken para ve aşk konusunda yüzleri gülecek.

Koç Burcu 2023 yılın en şanslı burçları arasında yer alan koçları, güzel günler bekliyor. Aşk hayatında ciddi yola giren koçların kariyer hedefleri de bir bir yerine gelecek.

Boğa Burcu 2022 yılının en bahtsız burcu 2023 yılında yaşayacakları ile 2022'nin tüm tortularını üzerlerinden atacakları. 2023 yılı sizler için maddi anlamda bir yükseliş yaşatacakken aşk hayatında ise yeniliklere açık olun.

Oğlak Burcu Hemen her konuda şansları ile bilinen oğlakları 2023 yılında da şansları takip edecek. 2023 yılına bomba gibi hazır olun sizleri çok güzel günler bekliyor.