genel

2023 AÖL sınav tarihleri açıklandı mı? AÖL sınavları online mı olacak? Konuya ilişkin gelen son açıklamaya göre...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Açık Lise AÖL sınavları ne zaman yapılacak? Sınavlar online mi, yüz yüze mi gerçekleştirilecek? AÖL 2. dönem sınav tarihleri hakkında gelen son bilgiler...

Abone Ol

2023 Açık Lise sınav tarihleri için geri sayım başladı. Liseyi açıktan bitirmek isteyenlerin gözleri MEB'den gelecek açıklamaya çevrildi. 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından AÖL kayıt yenileme tarihleri 3 Nisan 2023 tarihine kadar uzatıldı. Peki, sınavlar ne zaman gerçekleştirilecek?

Kayıt yenileme kararının ardından MEB tarafından sınav takvimine ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmezken, kayıt yaptırmayan öğrencilerin sınava katılamayacağı gerekçesi ile sınavların Nisan ayı sonrası yapılacağı görüşü ağır basıyor.

Geçen yıl Açık Öğretim Kurumları 2. Dönem Sınavları 1-10 Mart 2022 tarihleri arasında online şekilde gerçekleştirilmişti. Bu yıl gerçekleştirilecek sınavların henüz hangi sistemde gerçekleştirileceği ise netlik kazanmadı. MEB tarafından herhangi bir bilgi paylaşılması halinde ilgili duyuru haberimizin detayına eklenecektir.